Miehet sarjakolmosiksi

02.02.2020

Rupun miehille kaksi voittoa

Miesten ykkösjoukkue matkasi lauantaina Raumalle III-divisioonan otteluihin. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui aina tiukkoja ja rehtejä kamppailuja tarjoava Mynämäkeläisen Wirmon kakkosjoukkue. Ottelu alkoi Rupun kannalta mukavasti, mutta toisen erän lopulla tuli musta hetki, jossa vierasjoukkue mätti pallon maaliin reilun parin minuutin aikana neljä kertaa. Asia saatiin kuitenkin erätauolla nollattua ja vain muutaman minuutin pelin jälkeen tilanne oli taas tasan. Maalintekijöinä kaksi, molemmissa peleissä, joka paikkaan ehtinyttä, fyysistä puolustajaa, kun Jani Immonen ja Antti Nieminen laittoivat maalin mieheen. Ottelun loppua kohden hallinta siirtyi jälleen Rupulle ja lopulta Juuso Kollin viimeisteli hattutemppunsa ja loppulukemat 7-10 tyhjään maaliin. Kokonaisuudessaan ottelussa tehokkain oli Rupun kakkoskenttä, jossa Kollinin (3+0) lisäksi onnistuivat Juho Perttula (1+4) ja Janne Höylänen (2+1). Näiden lisäksi kapteeni Jari-Tapio Lehto (0+4) ja maalivahti Juho Rintanen olivat joukkueen tukipilareita.

Toisessa ottelussa vastassa oli rakas paikallisvastustaja Oripään urheilijat. Heikon alun ja jäähyilyn jälkeen rutiini riitti jälleen kolmannessa erässä voittoon. Leveästä materiaalista ja tasaisesta onnistumisesta kertoo se, että 6-3 voittoon päättyneessä ottelussa ainoastaan Lauri Ruohomaa (1+1) sai enemmän kuin yhden pisteen. Valmentajan erityismaininnat lauantain otteluista menevät hyvin onnistuneelle Höyläselle, loistavat pelit pelanneelle armeijan lomalaiselle Aaro Puputille, sekä Rintaselle ja toisessa pelissä maalissa onnistuneelle Jami Harakalle.

Miesten kakkosjoukkueella ja D-junioreilla vaikeaa

Hyvän edellisen turnauksen jälkeen miesten II-joukkue joutui taipumaan viikonloppuna kahdesti, kun FT Ulvila (9-2) ja Porilainen Mafia (4-2) olivat parempia Kokemäellä pelatussa turnauksessa. D-juniorit saivat vielä kylmempää kyytiä, kun kilpasarjassa vastaan asettui kaksi kärkipään joukkuetta. USB Uudestakaupungista (7-1) ja FBC Turku (12-1) eivät jättäneet Rupulle juuri mahdollisuuksia. E2- juniorit laittoivat jälleen maaliverkot koetukselle, tällä kertaa Luvialla. Sunnuntain peleistä oli saldona tasapeli Luvian Vetoa (9-9) vastaan, sekä voitto SB Littoisista (20-6). Joonas Rekikoski teki molemmissa otteluissa hattutempun, lisäksi Littoista vastaan neljä muutakin pelaaja teki vähintään kolme maalia. 2010 syntyneet F1-juniorit pelasivat sunnuntaina neljä ottelua Nokialla. Neljästä ottelusta saldona oli yksi voitto ja kolme tappiota. Ensi viikon lauantaina salibandya voi jälleen nähdä Tahto Areenalla, kun nuorimmat peleissä mukana käyvät F2-juniorit valtaavat pelikentän alkaen kello 9.30.