Miehille tappio Cupissa

30.09.2019

Lauantaina päivällä Tahto Areenalle oli saapunut lähes 250 katsojaa, kun Rupun miehet kohtasivat Suomen Cupin ottelussa II-divisioonaa pelaavan Kyröskosken Ponsin. Viihdyttävästä ottelusta huolimatta Rupu ei pystynyt tarjoamaan katsojille parastaan ja lopputulos 4-6 päätti miesten Cup-taipaleen.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kotijoukkueen vielä hieman ihmetellessä paikalle saapunutta yleisömäärää, mutta sai kuitenkin pelistä otteen Joel Lammin ja Juho Perttulan maaleilla. Vierasjoukkue päästettiin tämän jälkeen kuskin paikalle muutaman virheen seurauksena ja erätauolle siirryttiin 2-3 lukemista. Ottelun toisessa erässä Teemu Virtanen toi Rupun tasoihin, ennen kuin omat virheet jälleen kostautuivat ja KyPo maalasi taululle lukemat 3-4.

Viihdyttävä kolmas erä

Kolmannessa erässä riittikin sitten tapahtumia. Tunteet alkoivat nousta hieman pintaan ja viitisen minuuttia ennen loppua nähtiin tilanne, jonka jälkeen Rupu sai kahden minuutin rangaistuksen ja vierailijalta yksi pelaaja ajettiin suihkuun. Tämä tiesi kotijoukkueelle lähes ottelun loppuun asti jatkuvaa ylivoimaa ja se tuottikin tulosta, kun Perttula tasoitti ottelun kolme minuuttia ennen loppua. Ottelun kaavaa kuvasti Rupulaisten virheet ja se myös kostautui lopussa, kun KyPo pääsi alivoimalla tekemään ottelun voittomaalin ajassa 42.53. Vierasjoukkue kaunisteli loppulukemiksi vielä 4-6, kun Rupu yritti tasoitusta ilman maalivahtia.

-Harmittava loppu, mutta ennakkoluulottomasti joukkue pelasi. Ottelu antoi hyvän kenraalin ensi viikonloppuna alkavaan sarjaan ja osoitti pelaamisen olevan oikealla tiellä, kommentoi Rupun päävalmentaja Joni Immonen.

SBS Rupun miehet aloittavat sarjakautensa III-divisioonassa lauantaina 5.10. Laitilassa pelattavilla otteluilla. Miehet nähdään tositoimissa Tahto Areenalla sunnuntaina 27.10. SBS Rupun juniorijoukkueiden otteita on nähtävillä viikonlopun molempina päivinä Huittisissa, kun 2010-syntyneet F1-juniorit pelaavat lauantaina ja 2009-syntyneet E2-juniorit sunnuntaina Tahto Areenalla.