Naiset ja miehet Cupin kolmannelle kierrokselle

15.09.2019

SBS Rupun naisten joukkue jatkoi pelejään Suomen Cupin toisella kierroksella sunnuntaina Pirkkalassa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Naisten salibandyliigan NLB:ssä pelaava Pirkkalan Pirkat. Taitava vastustaja hallitsi ottelua ja Rupu sai tyytyä harjoittelemaan pelissä erilaisia karvaustapoja. Ottelu päättyi Pirkkojen 7-1 voittoon.
Toinen vastustaja Blackbirds Keravalta pelaa Rupun tavoin II-divisioonassa, joten ennakkoon voitiin odottaa tasaista kamppailua. Tasainen ottelusta tulikin ja vaikka molemmilla joukkueilla oli maalintekopaikkoja, niin pääosaan nousivat maalivahdit ja ottelu päättyi lukemiin 0-0. Kolmanteen otteluun vastaan asettui niin ikään II-divisioonassa pelaava Kajaanin Papas. Rupun maalissa pelannut Anna-Maria Koskinen tilkitsi maalinsa toisessa ottelussa peräkkäin täydellisesti ja kun tällä kertaa kenttäpelaajien ruuti oli kuivempaa, niin Rupun voittolukemat kirjattiin 0-6.

Päivän tehokkaimmat pelaajat olivat Erja Lötjönen 3+2, Katri Luomaniemi 3+1 ja Jenni Kutila 0+3. Naisten Suomen Cupissa on jäljellä 16 joukkuetta, seuraava Rupun vastustaja selviää tiistaina, kun otteluparit arvotaan jäljellä olevista joukkueista. Kolmannelle kierrokselle mukaan tulevat myös kaikki liigajoukkueet.

Myös miehet kolmannelle kierrokselle!

Miesten ottelut Cupissa alkoivat suoraan toiselta kierrokselta. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui melkoisen pienellä kokoonpanolla peleihin lähtenyt FC Nestehukka Jyväskylästä. Kauden ensimmäinen ottelu oli Rupulta melkoista hakemista, yhtä maalia varten jouduttiin tekemään todella paljon töitä ja vastavuoroisesti puolustuspäässä työnteko jätettiin vähemmälle. Tällä kertaa ahkeruus kuitenkin palkittiin kun jatkoajalle venyneen ottelun ratkaisi Teemu Virtanen Rupulle. Loppulukemat 8-7 ja. tiesivät sitä että lohkon suora jatkopaikka ratkeaisi Laitilan Jyskettä vastaan päivän toisessa ottelussa.

Toinen ottelu olikin Rupulta jo huomattavasti parempaa tekemistä. Joukkue pelasi yhtenäisesti ja tulos oli nähtävissä taululta pelin jälkeen. Lukemat 0-6 tiesivät sitä että Rupu jatkoi lohkovoittajana Cupin kolmannelle kierrokselle. Seuraavassa ottelussa vastaan asettuu II-divisioonan Kyröskosken Ponsi. Ottelu pelataan Huittisissa, aikataulu selviää myöhemmin.

Miesten joukkueessa oli mukana paljon A-juniori-ikäisiä debytantteja, jotka esittivät kaikki hienoja otteita. Kimi Hakala avasi maalitilinsä miesten joukkueessa, Aatu Jalonen ja Tommi Heino väänsivät useaan otteeseen todella hyvin. Matias Jalava ja Elmeri Viskari jäivät vielä pienemmille peliminuuteille, mutta kentälle päästyään osoittivat olevansa taistelemassa pelipaikoista miesten joukkueessa.

Päivän tehoikkaimpina Rupulaisina häärivät Teemu Virtanen 4+0, Nico Markki 3+1, Juuso Kollin 3+1 ja Jere Saharinen 2+2.

12.03.2020SBS Rupun kausi päättyi kokonaisuudessaan
27.02.2020Vuoden Suunnannäyttäjä 2019
18.02.2020SBS Rupun miehille kaksi voittoa ison yleisön edessä!
09.02.2020Rupulle palkintoja Urheilugaalassa
02.02.2020Miehet sarjakolmosiksi
29.01.2020Vuosikokous
22.01.2020Huittisissa ja Eerikkilässä luvassa huippusalibandya syyskuussa - Suomen naiset ja U19-tytöt kohtaavat Ruotsin kahdesti
13.01.2020Vauhdikkaita viikonloppuja
24.12.2019Hyvää joulua ja voitokasta vuotta 2020
14.10.2019Kaikki joukkueet avasivat sarjakautensa!

Siirry arkistoon »