Onnistunut SunSäbä

01.09.2019

SunSäbä-tapahtumakiertue on kiertänyt ympäri Suomen läpi kesän. Tapahtumakiertue pitää sisällään yhteensä 16 tapahtumaa, Huittisten tapahtuman jälkeen jäljellä on vielä kaksi kiertuepäivää.

SBS Rupun järjestämässä tapahtumassa Salibandyliiton toimintojen lisäksi mukana olivat LP Vampula, HVoLi, Säkylän Pesäsudet, sekä Askel Eteenpäin Ry. Lauantain aikana lapset ja vanhemmatkin pääsivät tutustumaan eri lajeihin, sekä SunSäbän pisteillä testaamaan lämärin kovuutta, pujottelurataa, säbäfortunaa sekä muuta mukavaa.

Tapahtuma alkoi jo perjantaina kun Rupusta Jenni, Joni ja Hessu liikuttivat Lauttakylän koulusta lähes 200 oppilasta päivän aikana. Lisäksi yläkoulun liikuntaryhmät saivat salibandypainotteisen tunnin ja illalla Rupun junnujoukkueet pääsivät treenaamaan ulkona.

Lauantaina idolit kiinnostivat

Lauantaipäivän aikana nähtiin myös idoleita, kun SC Classicin liigapelaajat Mikko Leikkanen ja Eetu Sikkinen sekä TPS:n Lauri Stenfors ja Miko Kailiala jakoivat nimikirjoituksia ja ottivat yhteiskuvia. Paikalla ollut MM-pokaali herätti myös suurta kiinnostusta.

Lauantai alkoi perhesählyllä ja kentällä nähtiinkin melkoista vilskettä kun pienimmät salibandyn pelaajat pitivät hauskaa yhdessä vanhempiensa kanssa. Tämän jälkeen ensimmäisen ja toisen luokan pojat pitivät harjoitukset, ja sitten päästiin otteluiden pariin. Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Rupun D-juniorit ja Oripään Urheilijat. Ottelu päättyi tiukan taiston jälkeen 5-8 vierailijoille. Toisessa harjoitusottelussa C-junioirit voittivat kapealla miehistöllä ja hyvin taistellen KarhutNTK05-joukkueen yhden maalin erolla 7-6.

Junioreiden otteluiden välissä kentällä nähtiin haasteottelu, jossa mallikkaasti palloa liikuttivat paikalla olleiden liigapelaajien lisäksi mm. Sanna Höylänen, Maija Tenkanen, Timo Haavisto, Henri Kiuru, Teemu Virtanen sekä paljon Rupun entisiä ja nykyisiä pelimiehiä. Stenfors kehuskelikin jo haastattelussa voittomaalillaan, joten mukava peli päättyi maalin erolla Laurin joukkueelle.

Päivän päätteeksi miesten ja A-junioreiden joukkueet pelasivat pienpeliturnauksen. Joukkueisiin oli pyydetty mukaan SBS Rupun entisiä kapteeneita. Timo Koskinen, Jyri Liukas ja Jussi Tiuttu johdattelivat joukkueensa tiukkaan turneeseen ja lopulta Tiutun kipparoima joukkue vei turnauksen voiton.

Päivän aikana SBS Rupu muisti pitkäaikaista puheenjohtajaansa Mika Stenforssia uniikilla Rupu-saunamittarilla, kylmälaukulla sekä saunajuomilla.

Entistä puheenjohtaajaa siteeraten; hieno tapahtuma, JESSS!

ps. talkooporukan huikea tuki mahdollisti hienon tapahtuman, ISO kiitos kaikille mukana olleille. Lajista riippumatta kaupunkimme tarvitsee tämän kaltaisia tekijöitä ja aktiviteettejä!

11.07.2020Salibandyleiri Tahto Areenalla 3.-6.8.20
24.05.2020Nimityksiä seurassa!
24.05.2020Miehet kakkoseen!
30.04.2020Tehdään hyvää!
12.03.2020SBS Rupun kausi päättyi kokonaisuudessaan
27.02.2020Vuoden Suunnannäyttäjä 2019
18.02.2020SBS Rupun miehille kaksi voittoa ison yleisön edessä!
09.02.2020Rupulle palkintoja Urheilugaalassa
02.02.2020Miehet sarjakolmosiksi
29.01.2020Vuosikokous

Siirry arkistoon »