Naiset jatkoon cupissa!

01.09.2019

Naisten Teho Sport Suomen Cup avasi kauden Tahto Areenalla.

Lauantaina naisten joukkue kokoontui pitkästä aikaa yhteen ja aloitti kautensa heti Suomen Cupin otteluilla. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Pöytyän Urheilijat. Pitkän tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussa oli alkuun hieman hakemista, mutta ensimmäisen erän jälkeen alkoivat kaverit totutusti löytymään ja naiset laittoivat pallon liikkumaan. Peli päättyi kotijoukkueen 5-2 voittoon.

Toisessa pelissä vastaan asettui historian saatossa tuttu vastustaja, kun tamperelainen MIG II haastoi Rupua suorasta jatkopaikasta. Aikoinaan SBS Rupu ja MIG taistelivat muutamaan otteeseen liigapaikasta, tuolloin pelit päättyivät Rupun hyväksi. Lauantain ottelussa ensimmäinen erä näytti jo pelin tahdin, kun ruputtaret laittoivat taululle lukemat 4-0. Lopulta ottelu päättyi Rupun 5-0 voittoon.

Rupu taisteli siis Cupin otteluista pienellä ringillä kaksi voittoa ja jatkopaikan seuraavalle kierrokselle. Päivän tehonaisina häärivät Katri Luomaniemi 4+2, Jaana Laihonen 3+1 ja Erja Lötjönen 1+2.

Seuraava Cupin kierros pelataan 14. tai 15.9., paikka on vielä auki.