Naiset - VÅSC (4 - 1)

Aika: 16.2.2008 12.00
Paikka:
Sarja: III-divisioona


SBS Rupun naisten edustus matkaa Suomen Turkuun jälleen kovalla asenteella vaikka rosteri on pieni sairastumisien vuoksi. Ruputtarien rasitteena on myös edellisen ottelun häviö ja tämän rasitteen "plikat" haluavat pois harteiltaan. Ensimmisenä vastaan asettuu Ahvenanmaalainen VÅSC, joka majailee lohkon kolmospaikalla 10 pistettä vähemmän saalistaneena kuin Rupu, tosin heillä on 3 ottelua vähemmän pelattuna.

 

Ottelun ensimmäinen erä alkoi SBS Rupun selvällä painostuksella, joka tuottikin tulosta ajassa 6.17, jolloin Matikkalan mailataituri Laura Takala vei Rupun 1-0 johtoon Raija Teiksalan syötöstä. VÅSC tästä salama-alusta hieman hämmentyneenä otti heti perään jäähyn ja lisäsi Rupun pelihaluja. Rupun ylivoima liikutteli palloa siististi ja lopulta Raija sai paikan josta ei erehtynyt. Raijan ylivoimamaaliin sai syöttöpisteen Elina "ElinaElina" Sivunen. Ensimmäisessä erässä ei VÅSC juurikaan paikkoja saanut vaan sai tyytyä yhteen laadukkaaseen maalipaikkaan, jonka Annika "9arms" Aholainen liimasi näppeihinsä.

 

Toisessa erässä molemmat saivat maalipaikkoja enemmän kuin ensimmäisessä, mutta maalivahdit pelasivat loistavasti ja tolpatkin olivat muutaman kerran tukena. Erän loppupuolella Rupu sai viimeinkin pelivälineen verkon perukoille Lauran Takalan toimesta. Rupun 3-0 maaliin syötön tarjoili jo toistamiseen tänään Elina "Rocky" Sivunen. Tästä pikkaisen jo hyvänolon tunne hiipi Ruputtarien puseroon ja tästä VÅSC rankaisikin vielä toisen erän loppupuolalla ja kavensi tilanteeksi 3-1, joka jäikin kahden erän jälkeen lopputulokseksi.

 

Kolmanteen erään lähdettiin vaudikkaasti, mutta Rupulaisten jäähy erän alkupuolella sekoitti pikkasen pakkaa, mutta onneksemme VÅSC ei saanut ylivoimaansa kuntoon ja jäähy kestettiin. Erän viimeisellä kolmanneksella VÅSC sai muutaman todella hyvän maalipaikan, jotka Annika "NoChance" Aholainen liimasi loistavilla venytyksillä kiinni. Heti VÅSC:in tuhrittua Rupu jälleen heräsi ja ajassa 41.13 Laura "Lara" Takala niittasi illano kolmannensa, eli hattutempun ja vei rupun tavoittamattomaan 4-1 johtoon.Laran maaliin syötön tarjoili Raija Teiksala. Nämä luvut jäivät myös loppunumeroiksi, joten 2 pistettä lähtee sarjakärjen mukana Huittisiin. VÅSC:in parhaimmistoa ottelussa oli useiden torjuntojen kautta joukkuettaan pelissä mukana pitänyt maalivahti.

Illan toisessa ottelussa klo: 14:00 Ruputtaret kohtaavat TuWe:n, joka majailee viidentenä lohkossa.

 

-Jylhis-

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:17Takala Laura "Lara"Teiksala Raija
2 - 0 (yliv.)08:30Teiksala RaijaSivunen Elina
3 - 027:51Takala Laura "Lara"Sivunen Elina
3 - 128:46VastustajaVastustaja
4 - 141:13Takala Laura "Lara"Teiksala Raija
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
06:48Vastustaja2 min
35:44Sivunen Elina2 min
44:42Tuntematon pelaaja2 min
Torjunnat:
Aholainen Annika: 12 torjuntaa
Lindholm Eerika: 27 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
15Nieminen Suvi
Hyökkääjä
19Jalonen Emmi
Hyökkääjä
22Sivunen Elina
Puolustaja
23Kaljunen Heidi
Hyökkääjä
23Takala Laura "Lara"
Hyökkääjä
27Teiksala Raija
Puolustaja
42Aholainen Annika
Maalivahti
50Sivunen Anu
Puolustaja
-Hara Suvi
Puolustaja