Naiset - TuWe (7 - 3)

Aika: 4.11.2007 11.00
Paikka: Huittisten Liikuntakeskus
Sarja: III-divisioona

Naisten sarjan laatujoukkue Rupu kohtasi lähes täyteen ahdatussa Liikuntakeskuksessa Turun ylpeyden TUWE:n. Rupu aloitti yleisön villitsemisen jo ajassa 1.40 kun Kaarinrannan palvelukodin Britney Spears eli Suvi Nieminen luikautteli pelivälineen läpi ottelun Sally Spectran lailla juonineen Laura "Lara" Takalan KGB:maisesta passista. Kauaa ei yleisön tarvinnut lisämaaleja pyytää, sillä ajassa 3.29 sama Thelma & Louise kaksikko oli jälleen asialla. Maalintekijänä Suvi Nieminen ja jakajana Lara. Ensimäisessä erässä ei Rupun hekumaalisesta hallinnasta huolimatta nähty lisämaaleja.

Toisessa erässä kolmannen Rupun maalin teki Raija Teiksala rynnäkkökiväärimäisellä laukauksellaan Punkalaitumen Pepitan eli Anna-Maija Kyläsorrin syötöstä. Rupun maalilla kiinalaisen vaateteollisuustyöntekijän lailla uurastanut, alkuviikosta lähes eläimen syömä Annika "Horsefinger" Aholainen torjui läpi ottelun vakuuttavammin kuin Syssy juo Pepsi Maxia. Ajassa 25.31 vastustaja sai avausmaalinsa. Rupu ei tästä hätääntynyt, vaan lisäsi löylyä kiukaalle. Ajassa 31.17 Raija osui jälleen pankin tädin ja pääsiäisruokien esikuvan Emmi Jalosen syötöstä. Kolme minuuttia tästä ja lähihoitajaopiskelija Lara töytäsi reikäpelin maalin perukoille tiukasti harjoitellun vapaalyöntikuvion seurauksena. Maaliin syötön antoi takalinjoilla kiukkuisen karjalankarhukoiran lailla vastustajan päälle käynyt Elina Sivunen. Vastustaja pääsi vielä kaventamaan, mutta ajassa 37.42 alkoivat vastustajan kellot soida lopun enteitä. Vanha tuttu kiekkokaksikko Emmi "uudet pikkarit" Jalonen. Syötön yllättäviä kommenteja esittävälle ja kyselevälle Emmille tarjosi Sportian Jessica Alba, Pyhäjärven kadun kokkikolmonen, salaatintekijä Heidi "muut armahtaa, minä en" Kaljunen. Vastustajan kaunisteltua murskalukuja, Rupu rumensi lukemia vielä kerran. Raija iski ottelun kolmannen maalinsa Tina Turnermaisella tarmolla pöytäkirjan pisimmän nimen omaavan Anna-Maija Kylläsorrin napakasta syötöstä.

Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 7-3 ja sarjakärki jatkoi valloittavia otteitaan. Voitto maistui Rupu-leirissä erityisen maukkaalta kuin päivän vanha kermaviineri, sillä TUWE oli viimeksi voittanut Rupun naaraslauman juuri samoin numeroin Uudenkaupungin Urheilutalolla 6.10. klo 14 alkaneessa ottelussa. Rupu lähtee näin luottavaisin mielin kuin esikoululaispoika naisiin seuraavaan koitokseen, joka pelataan myös silmiä hivelevässä Liikuntakeskuksessa.