Miehet II - RoPo (5 - 7)

Aika: 27.11.2006
Paikka: Huhkolinna
Sarja: Harjoitus


Huhkolinnassa oli maanantain myöhäisillassa urheilujuhlan tuntua. Yleisöä oli paikalla jopa enemmän kuin varsinaisissa sarjapeleissä. Ilmeisesti jo lähes kulttimaineeseen salibandypiireissä noussut M2:sen bloki oli houkutellut paikalle niin uros kuin naaraspuolisia katsojia runsain mitoin. M2:sia oli paikalla myös ennen näkemätön määrä, kokonaista neljä kenttää. Vierailevana pelaajana M2:sen rosterissa nähtiin tänään Hopo. Koska kysymyksessä oli harjoituspeli, tehtiin yhteinen päätös, että kaikki pelaavat, eikä ketään istu villassa. Ennen peliä taktiikaksi valittiin vastustajaa runsaslukuisemman kokoonpanon johdosta erittäin kova liike ja nopea vaihtotempo.

Peli alkoi tämän kauden aikaisempiin peleihin verrattuna lähes paranormaalisti. Kauaakaan ei ollut ehditty tossukendon perässä kirmata, kunnes Tapio Viikari teki lähes jo perinteiseen tapaan Rupun avausmaalin. Rupun Jari Tervon ? Tapio Viikarin maalin syötti Rupun Tommy Tabermann ? Jussi Tommila. Rupu pelasi alkuminuuteista lähtien vastustajaa ahnaammin ja janosi lisää maaleja tyydyttääkseen voittamisen kiimaa, jonka saattoi haistaa katsomoon asti. Niinpä toista kertaa tänä vuonna yhdessä esiintynyt hyökkäystrio Pärnistö-Järvinen-Haapala päätti oman kuivan kautensa latomalla reikäkuulan toistamiseen viime kerralla rupulaiset masentaneen ropovahti Karppasen selän taakse. Ketjun grinderi Joni Haapala tarjosi puoli tyhjää rysää maalinkulmalta tontin ostaneelle Järviselle. Rupun vauhtikentällinen Kankaanranta-Marttila-Jylhä huudatti runsaslukuista yleisöä tai ainakin vielä runsaampilukuista vaihtopenkkiä Jylhän maalinedushässäkästä tuikkaamalla 3-0 maalilla. Rupulaiset antoivat ensimmäisessä erässä Ropolle kuin isän kädestä, sillä Viikari repi illan toisellaan Huhkolinnaa liitoksistaan vielä 4-0 maalilla, jossa syöttäjänä oli Edgar Davisia suojalaiseineen kummasti muistuttanut Hopo.

Mahtoiko poikkeuksellisen hyvä alku täyttänyt rupulaisten mahat Rauman McDonaldsin hampurilaisten tavoin, sillä vastustaja pääsi peliin yhä enemmän mukaan ja aloitti takaa-ajon. Vastustaja päästettiin helposti tekemään pari maalia ja Ropo sai koko ajan lisää virtaa pattereihinsa. Ropolaiset murtautuivat helpohkosti keskialueelta hyville vetopaikoille, kun rupulaisten hyökkääjien ja puolustajien välimatkat kasvoivat. Myös liike katosi, kun vaihdot venyivät. Osa syynä ehkä otteen herpaantumiseen oli 4 kentän peluutus. Pelituntuma ei ollut varmasti kenelläkään paras mahdollinen. Toisaalta joka hetki kentälle päästyään joka jannulta pitäisi löytyä vastustajaa huomattavasti kovempi liike ja yritys. Ennen kuin Rupu heräsi nokosiltaan, oli Ropo jo tullut tasoihin. 4-0 johdon hukkaaminen sai miehistön heräämään, mutta valitettavasti liian myöhään. Marttila koitti vielä saada raiteilta luisunutta Rupua takaisin kiskoille viemällä käärmekauppias-Jylhän syötöstä Rupun 5-4 johtoon. Ropo tuli rinnalle ja paineli ohi 5-7 vierasvoittoon. Loppuminuuteilla Rupu ei onnistunut luomaan kunnon loppukiriä, sillä vastustaja pelasi viileästi ottelun lopun. Ropo tarjosi jälleen hyvän harjoitusvastuksen ja Rupu on valmiina toisesta tappiosta huolimatta kohtaamaan Ropon uudestaan.

Seuraavaksi M2:nen juhlii pikkujouluja. Huhun mukaan ohjelmassa on ainakin Tinkken No-Look pipareiden leivontaa? Pikkujouluista ei ole luvassa raporttia!

vaihtoaitio.jpg

 

 

Väkkee oli

niinko meren

muttaa!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Viikari TapioTommila Jussi
2 - 000:00Järvinen TaneliHaapala Joni "C"
3 - 000:00Jylhä HenriEi syöttäjää
4 - 000:00Viikari TapioTuntematon pelaaja
4 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 400:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 400:00Marttila JussiJylhä Henri
5 - 500:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 600:00VastustajaEi syöttäjää
5 - 700:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Porttikivi Kimmo: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Tapanila Lauri
Puolustaja
5Kiuru Jouko
Puolustaja
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
14Viikari Tapio
Hyökkääjä
17Tommila Jussi
Hyökkääjä
19Kankaanranta Antti
Hyökkääjä
19Pärnistö Jere
Hyökkääjä
20Haapala Joni "C"
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
27Marttila Jussi
Hyökkääjä
33Kuusisto Timo
Hyökkääjä
44Lähdekorpi Tommi
Puolustaja
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
68Aalto Riku
Maalivahti
69Korpela Jonne
Hyökkääjä
72Porttikivi Kimmo
Maalivahti
91Lax Samuli
Hyökkääjä