RoPo - Miehet II (4 - 3)

Aika: 15.11.2006
Paikka: Donitsi-Areena
Sarja: Harjoitus


Tänään pelattiin RopoII:sen ja M2:sen ensimmäinen harjoituspaikallisderby. Asetelma peliin oli kuin Romeosta & Juliasta. Olemme kiinnostuneita pelaamaan toisiamme vastaan, mutta SSBL:n -sarjassa me emme toisiamme voi tänäkään vuonna saada. Joten tällainen harkkapeli oli molempien mieleen.

Miehistöä ilmaantui kiitettävästi paikalle kirjavia reittejä kulkien. Pelin alku oli puolin ja toisin hieman hakemista. Paikkoja oli alussa molemmilla. Ropo avasi maalihanat ja tekaisi vielä toisenkin maalin. Rupulla oli alun kooman jälkeen (liekö puuroinen ajokeli tarttunut miehiinkin) useita laadukkaita maalipaikkoja. Varsinkin ykköskentälle Lady Fortuna näytti keskimmäistä sormea useita kertoja ja Rupun avausmaali sai odottaa. Myös vastustajan maalivahti Data Centerin Karppanen oli virittänyt maalilleen palomuurin, jota ei heppoisilla laukauksilla ohitettu. Avausmaali tuli aikanaan ja ote alkoi siirtyä Rupulle, mutta hyökkäykset kilpistyivät kerta toisensa jälkeen joko Donitsiareenan pienellä kentällä helposti kasautuviin lihamuureihin, avopaikoista ohi vetämisiin ja Karppasen hyviin torjuntoihin. Toisessa päässä Kimmolla oli ilkeä peli. Laukauksia tuli harvakseltaan ja kun tilanne tuli oli se myös paha. Kimmo suoritti muutaman hyvän pelastuksen, eikä voinut vastustajan maaleille mitään. Phantom-luokan torjuntoihin tänään ei tarvinnut venyä. Vastustaja rankasi armotta pienistä uinahduksista omassa päässä mm. laittamalla maalin nurkalta tyhjiin.

 

Toden teolla Rupu sai näköistään peliä aikaan viiden viimeisen minuutin aikana. Selkä seinää vasten alkoi joka jannulta löytyä sitä koko pelin kaivattua positiivista kiukkua, liikettä ja laukauksia. Paikkoja oli useita lyödä peli tasan, jopa alivoimalla. Allekirjoittaneen mielipide on myös se, että hiukan paremmalla asenteella ja edes pienellä tuurilla olisi ottelun numerot voineet olla muutaman maalin Rupullekin. 4-3 tuli takkiin. Nyt pitäisi olla sunnuntaille nälkää.

 

Seuraavan kerran Tyrwää vs. Lauttakylä paikallistaisto pelataan 27.11.2006 klo 21.00 Huhkolinnassa. Vielä on vapaita ringside-paikkoja otteluun! Tervetuloa!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 200:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 300:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 400:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 500:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 600:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
0 - 700:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
5Kiuru Jouko
Puolustaja
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
14Viikari Tapio
Hyökkääjä
17Tommila Jussi
Hyökkääjä
18Mertala Petteri
Hyökkääjä
19Kankaanranta Antti
Hyökkääjä
20Haapala Joni "C"
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
33Kuusisto Timo
Hyökkääjä
44Lähdekorpi Tommi
Puolustaja
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
68Aalto Riku
Maalivahti
69Korpela Jonne
Hyökkääjä
72Porttikivi Kimmo
Maalivahti
91Lax Samuli
Hyökkääjä