Miehet II - KaKo II (8 - 10)

Aika: 31.3.2007 14.00
Paikka: Nakkilan Liikuntakeskus
Sarja: 5. div.

Päivän toiseen peliin lähdettiin Rupun kannalta pisimmänkin vetoketjun ollessa takista auki kuin Via Baltica. Otteluun lähdettiin periaatteella, että kaikki pelaa ja yritetään pelata kunnialla vielä tämäkin peli. Vastustajan pelistäkin paistoi Hawaii-asenne ja Rupu pystyi pelin alussa esittämään tehokkaampaa peliä kuin vastustaja. Tire pommitti ajassa 10.36 ylivoimalla Viikarin syötöstä ottelun avausmaalin. Ajassa 12.43 Tapsa osui Järvisen syötöstä ja ajassa 14.28 peli oli jo 3-0 Jylhän ja Marttilan tandemin ansiosta. Tämän jälkeen Rupun selkä suoristui ja Karhukopla heräsi talviuniltaan. Vastustaja teki neljä maalia viiteen minuuttiin ja meni johtoon ajassa 20.19. Vitosdivarin liigapörssiä pelanneille kullan arvoiseksi osoittautunut Tapio Viikari tasoitti pelin ajassa 22.41 syöttöjen Tina Turnerin, Jonne Korpelan syötöstä. Rupu meni vielä samassa vaihdossa johtoon Pekka ”O’boy” Puonnin maalilla, johon Jonne tarjoili syötön. Vastustaja takoi tämän jälkeen viisi maalia Rupun ollessa kooma -nimisessä tilassa muutaman minuutin. Tilanne oli 5-9. Rupu löysi vielä kirivaihteen ja ajassa 36.08 ylivoima pyöritti Särkänniemen possujunan tavoin vastustajan solmuun Jylhiksen siirtäessä pallon maaliin Jonne ”Adebisi” Korpelan syötöstä. Jylhis tekaisi vielä toisen maalin, kun kerta maalin makuun pääsi, tällä kertaa V8-rullaattorin lailla kentällä kaahailleen Marttilan syötöstä. Rupu nousi vielä maalin päähän, kun Järvinen osui Tiren syötöstä liki puolesta kentästä vastustajan nuottaan. Tasoitusta haettiin vielä tosissaan erikoiskentin (Delta Force), mutta vastustaja katkaisi kirin tekemällä lukemiksi 8-10.

Nousun varmistuminen edellisessä jo edellisessä ottelussa sai rupulaisten ajatukset totaalisesti karkaamaan muualle kuin itse peliin nimeltämainitsemattoman henkilön tekemien otteluraporttien tavoin. Ainoa, kenellä oli ajatus mukana oli kauden eniten pisteitä vitosdivarissa torjunut Kimmo.

Tämä otteluraportti päättyy nyt tähän, sillä meikäläisen pitäisi olla saunalla seitsemän minuutin päästä, eikä ole edes mitään pakattuna. Taidan myöhästyä.