LSC - Miehet II (6 - 5)

Aika: 17.3.2007 14.00
Paikka: Säkylähalli
Sarja: 5. div.


LSC -pelissä oli panosta. Voitolla Rupu olisi vankistanut kärkipaikkansa niin vankaksi, että nousu 4.divisioonan olisi ollut yhtä varmaa kuin tappelut Porin nakkikioskijonoissa. Tappiolla sarjatilanne saattaisi muodostua vielä nykyistäkin kiihkeämmäksi ja viimeisen turnauksen otteluiden panokset olisivat kerrassaan suuret kuin kamelin kassit. LSC esitti hyviä otteita päivän ensimmäisessä kohtaamisessaan häviten vain maalilla sarjakakkoselle, NTK:lle. Rupu sai ottelun alkuun kohtalaisen alun ja sai muutamia hyviä tilanteita vastustajan maalille. LSC:n isot pelaajat löysivät kuitenkin pikku hiljaa aukkoja kurittomasti puolustaneen Rupun viisikosta. Ajassa 06.00 vastustajan numero kaksi piti ensimmäisen kerran Rupun löysää maalineduspelaamista pilkkanaan ja teki illan avausmaalin. Rupu tasoitti nopeasti Pekka Puonnin tarkalla yläkulmalaukauksella, johon nappipassia tarjosi sademetsien Kongo – Jussi Marttila. LSC:n isot miehet tuottivat pitkin peliä suuria ongelmia Rupulle puolustuspäässä. Niinpä vastustaja runnoi itsensä johtoon ajassa 9.40. Vastustajan maaliedustajapelaaja numero 2 teki vastustajalle kahden maalin hajuraon kun toista erää oli pelattu kuusi sekuntia. Jylhis kavensi Marttilan syötöstä ajassa 19.23. Sitten vastustajan sama mies (2), sama paikka tapahtui myös ajassa 23.48 ja vastustaja oli karannut 4-2 johtoon. Marttila kavensi ajssa 25.04 Jonnen syötöstä. Rupu tuli tasoihin ajssa 29.45 viivapyssy Japin maalilla johon esityön teki Jylhis. Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä valoisalta, vaikka vastustaja vyöryttikin vaarallisia iskuja maalinedustallemme. Paikkansa oli myös meilläkin.

 

Vastustaja oli nälkäisempi ja teki johtomaalin ajassa 30.33 ja maalintekijänä jälleen kirottu kakkonen. Tasoihin päästiin pian, ajassa 32.35 kun Lihajalosten Korpelan pakkaamossa hiottu kuvio toimi Tiren mälillä ja Jonnen syötöstä. Siihen loppuivat Rupun eväät. Vastustaja kyykytti ylivoimalla 6-5 osuman ajassa 33.52. Rupu tiivisti lopussa peluutusta, mutta vastustaja taisteli ja jaksoi puolustaa nöyrästi ja kun ei tuurikaan ollut yhtään, niin Rupun toinen tappio oli tosi asia. Rupu maalinedustalla sai tässä pelissä hääriä vapaasti kuin nudistirannalla. Vastustajan numero kakkonen teki maalinedustalta 4 maalia. Mahtoiko olla maalinkulmalta tehtyjen maalien ennätys tämän vuoden peleissä? 6-5 lukemat eivät kerro pelin koko totuutta, sillä pelin paras rupulainen oli ehdottomasti Kimmo. Kimmo joutui venymään moneen paraatipelastukseen ja sekään ei riittänyt, kun helpon PaPa pelin jälkeen oli lähdetty takki auki pelaamaan. Tämä peli opetti Rupulle sen, että jos miestä ei oteta kunnolla, niin tulee nuha ja paha. Lihaisien Seppojen Klubi näytti, että pelkkä taito ei aina riitä, pitää olla myös miestä kentällä.

 

No säilyypähän suuret panokset viimeiseen turnaukseen. Saadaan jälleen täristä peleissä. Tällä pelillä voidaan ihan itsekin munia nousumahdollisuutemme. Lisää tätä toivotaan varmaankin Nakkilan suunnalla.

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:00VastustajaVastustaja
1 - 108:07Lax SamuliMarttila Jussi
2 - 109:00VastustajaVastustaja
3 - 115:06VastustajaVastustaja
3 - 219:23Jylhä HenriMarttila Jussi
4 - 223:48VastustajaVastustaja
4 - 325:04Marttila JussiKorpela Jonne
4 - 429:45Tapanila LauriJylhä Henri
5 - 430:53VastustajaVastustaja
5 - 532:35Aalto RikuKorpela Jonne
6 - 5 (yliv.)33:52VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
09:55Vastustaja2 min
32:56Jylhä Henri2 min
Torjunnat:
Porttikivi Kimmo: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Tapanila Lauri
Puolustaja
5Kiuru Jouko
Puolustaja
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
19Pärnistö Jere
Hyökkääjä
19Kankaanranta Antti
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
27Marttila Jussi
Hyökkääjä
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
68Aalto Riku
Maalivahti
69Korpela Jonne
Hyökkääjä
72Porttikivi Kimmo
Maalivahti
91Lax Samuli
Hyökkääjä