FBT PAPA - Miehet II (0 - 12)

Aika: 17.3.2007 11.00
Paikka: Säkylähalli
Sarja: 5. div.

Patapallo peliin lähdettiin edellisestä PaPa pelistä nälkäisenä ja suurena ennakkosuosikkina. Otteluun lähdettiin sillä asenteella, että yhtään peliä ei ole voitettu ennakkoon ja voiton eteen pitää tehdä hommia, vaikka onkin sarjajumbo vastassa.

Peli käynnistyi samoissa merkeissä kuin edellinenkin PaPa -peli. Vastustajan maalivahti esitteli maagisia torjuntoja, mutta Rupu ei lannistunut. Tärkeä avausmaali saatiin ajassa 06.54, jolloin PaPa -ottelun parhaimmistoon kuulunut Jere ”Maalinedusalistaja” Pärnistö nöyryytti PaPaa ensimmäisen kerran maalin edestä tehopuolustaja, Kaalikadun Kvartalnovin – Lauri Tapanilan passista. Rupu mätti kaksi lisämaalia pelin kahdeksannella minuutilla hyökkäyksessä tänään häärineen Riku Aallon ja Jussi Marttilan ollessa maalintekijöinä. Peli oli alusta loppuun yhtä maalia ja yritys tuotti lisämaaleja jälleen kolme kappaletta pelin 12 minuutilla. Marttila piiskasi ensimmäisen hirmu pyssyllään. Jylhis teki seuraavan matematiikkanero Marttilan syötöstä ja Tire teki illan toisen syöttökone Korpelan syötöstä. Seuraavaa maalia jouduttiin odottamaan peräti yli kaksi minuuttia kun Järvinen sai sudittua pallon Tiren syötöstä verkon perukoille. Puhtaana valkeana lakanana edellisillan takia esiintynyt Antti teki Rupun kahdeksannen Jylhiksen syötöstä ja peliä oli pelattu 16.14. Pari minuuttia tästä ja Jylhis karkasi kevätsonnin lailla alivoimalla ja hassutti vastustajan maalivahdin. Sanomakellot alkoivat lyödä viimeisiään kun pelikelloon pyörähti luku 20.53. Silloin iski Tire kymmenennen kihauksen Korpelan munkkikahveista. Jere pyöräytti vielä toisen maalin edestä Jylhiksen syötöstä ja 0-12 loppunumerot ajassa 22.20 sai kunnian tehdä Jylhis Tiren syötöstä.

PaPa ei missään vaiheessa maalivahtia lukuun ottamatta pystynyt tarjoamaan vastusta Rupulle ja peli oli lähinnä pelailua. Kimmo sai torjuttua helposti nollan ja pääsimme näin hieman aikaisemmin kahville Säkylän Teboilille.