SBS Blind - Miehet II (3 - 8)

Aika: 24.2.2007 11.00
Paikka: Sport Cotton
Sarja: 5. div.

Rupun aamun avauskamppailua oli odotettu enemmän kuin KalPan mestaruutta Porin torilla. Molemmilla joukkueilla oli tiedossa, että peli olisi nousua ajattelen ns. 4 pisteen peli. Voitollaan Rupu karkaisi Blindista 4 pisteen päähän ja Blind saisi Rupun kiinni voitollaan.

Peli lähti liikkeelle hyvin hermostuneesti liikkeelle varsinkin Rupun leiristä. Avaukset, syötöt ja vastustajien vapaiden pelaajien pitäminen tuntuivat olevan vieraasta galaksista. Rupu teki pelin avausmaalin ensimmäisten kunnon hyökkäyksestään ajassa 3.54 kun nykyään maalintekijänä kunnostautuva ex-syöttökone Jonne Korpela muutti veden viiniksi puolustusvoimien ylipäällikön Jouko Kiurun syötöstä. Rupu ei maalista huolimatta päässyt peliin kiinni vieläkään, vaan vastustaja jyräsi Rupun maalille kerta toisensa jälkeen. Vastustaja saikin ansaitun tasoituksen ajassa 9.21 ja teki heti perään johtomaalin, vain kymmenen sekuntia edellisestä. Rupun kannalta sysimustaan avauserään mahtui vielä yksi vastustajan maali ajassa 13.11. Hopon torjuntojen ja vastustajan heikohkon viimeistelyn johdosta erätauolle mentiin vielä siedettävissä tappiolukemissa 3-1. Toiseen erään helluntailaisen lailla herännyt Rupu aloitti toisen erän räväkästi. Blindin läpi pelin tarkasti vartioima Viikari läväytti valkoisen kuulan vastustajan reppuun ajassa 18.38. Syöttäjänä maalissa maalintekijä Etelän auringosta eli Jonne. Tänään pääosin Marttilan ja Järvisen kanssa hyökkäyksessä juoninut pikku velmuilija, pehmeäkätisten pehmyt caramel Jussi Tommila tasoitti pelin 20.32 tarkalla laukauksellaan. Peli oli toisessa erässä tasaista ja paikkoja oli molemmilla joukkueilla, mutta kolmanteen erään mentiin tasalukemissa 3-3.

Kolmannessa erässä ei ollut kentällä kuin yksi joukkue ja se oli Rupu. Ajassa 35.34 Huittisten lihapojat Kuisi ja Marttila juonivat vastustajan ansaan keskialueella. V8 -moottorilla varustetuin jaloin kentällä singahdellut matematiikan opettaja Marttila karkasi läpiajoon Kuisin syötöstä ja laukoi pallon Blind maalivahdin sokeaan pisteen aivan maalin taka-alanurkkaan. Rupun alkukaudesta yskähdellyt ylivoima on alkanut olemaan viime peleissä lähes yhtä murskaavaa kuin Josef Strakan pyörittämä Lukon ylivoima. Rupun Straka eli Tapio Viikari tarjosi pitkän pyörityksen päätteeksi pallon näpy-näpy-häpy-häpy -syötöllä Tommilalle, joka luikautti poikittaissyötöstä yv-maalin ajassa 37.12. Maaliteon makuun tykästynyt Jonne tekaisi illan toisen maalinsa Jukka Tammellekin rangaistuslaukausmaalin aikoinaan tehneen Viikarin syötöstä ajassa 39.07. Rupu ei tähän tyytynyt vaan repi vastustajan verisiä haavoja vieläkin suuremmiksi ajassa 40.58 tutun Matti ja Teppo duon eli Viikarin ja Jonnen toimesta. Murskaavat 3-8 lukemat teki sama mies taksiasemalta Kummelin Jackpotin vuorosanat melko tarkasti osaavan Tiren syötöstä ajassa 43.55.

Peli oli Rupun vinkkelistä kaksijakoinen. Ensimmäisessä erässä oltiin täysin lapasia ja oltaisiin voitu hävitä peli jo siihen. Hopon lukuisat pelastukset ja osin tuurikin säästi Rupun kuitenkin tappion tuskalta. Toinen erä oli tasaista, mutta kolmannessa pelattiin hyvin. Pelin tason vaihteluun vaikutti varmasti myös se, että kentät olivat kokeneet melkoisen sekoituksen. Pelin jälkeen oli erikoista se, että pelistä loukkaantumisen takia poissa ollut Pala meni suihkuun, koska oli hionnut peliä katsellessa niin paljon.