KaKo II - Miehet II (2 - 4)

Aika: 13.1.2007 18.00
Paikka: Sport Cotton
Sarja: 5. div.


Karhukaupungin turneen toisessa ottelussa tuli vastaan paikallisvastustaja Kako II. Tämä oli illan peleistä se, josta haluttiin pisteet keinolla millä hyvänsä – olihan kyseessä naapurin pojat. Pelin alku oli melkoista Hawai lumumbo bandyä molemmilta joukkueilta. Yritystä oli molemmilla vaikka muille jakaa, mutta järkeä ei ollut kummallakaan. Kako laittoi joukkueista ensimmäisenä toimitsijat töihin, sillä ajassa 14.26 säkyläläiset siirtyivät johtoon. Rupun maaleja saatiin taas odottaa kuin joulua, sillä avausosumaan tarvittiin aikaa 27.24, jolloin ottelun alkupuolella useita hyviä laukauksia esittänyt, sähköjänisten isä – Jussi Marttila tirvaisi pallon maaliin Jylhän syötöstä. Tappioasemassa pelaamista saatiin jälleen harjoitella Kakon mentyä ajassa 29.49 takaisin johtoon.

 

Tällä kertaa Rupun tasoitusmaalia ei tarvinnut odotella ottelun viimeisille minuuteille asti, sillä jo ajassa 37.33 Rankaisija-Viikari osui Järvisen uudella mailallaan antamasta syötöstä. Henri Jylhä vei ajassa 44.23 Rupun ensimmäistä kertaa johtoon tänä vuonna Porissa. Rupu oli osunut jo toistamiseen viime tingassa tänä iltana. Kako haki vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta viimeisiksi sekunneiksi kasattu spesiaalikenttä kesti Kakon rypistelyt ja Marttila siunasi Rupun voiton 4-2 maalillaan ajassa 44.56. Syöttäjänä oli Viikari.

 

Ottelussa Rupu esitti ensimmäisen ottelun tapaan hyvää puolustuspeliä, mutta ensimmäisen ottelun tapaan viimeistely ontui. Maalissa Kimmo pelasi varmasti ja teki tiukoilla hetkillä tarvittavat Phantom -luokan pelastukset. Edellisissä turnauksissa on maalinteko sujunut, mutta puolustaminen ei. Nyt on tilanne kääntynyt päälaelleen. Sanotaan kuitenkin, että puolustus on paras hyökkäys. Tänään hyökkäyspään tehoja söi osaksi monen tärkeän pelaajan puuttuminen. Vahvuudesta oli poissa mm. Tire, Jinco, Jonne, Tommila, Pala ja Mertala. Poissaolot korvattiin kuitenkin lujasti taistelemalla. Tämän turnauksen jälkeen on varmasti syytä panostaa maaliteon harjoittelemiseen, vaikka helppoa maalinteko ei treeneissäkään tule olemaan, sillä Porttikiviä on alkanut jo olla kahtakin sukupolvea maalin tilkkeenä harjoituksissa. Tästä on hyvä jatkaa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 016:26VastustajaVastustaja
1 - 127:24Marttila JussiJylhä Henri
2 - 129:49VastustajaVastustaja
2 - 234:33Viikari TapioJärvinen Taneli
2 - 344:23Jylhä HenriLähdekorpi Tommi
2 - 4 (tm)44:56Marttila JussiViikari Tapio
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
40:41Vastustaja2 min
44:56Vastustaja5 min
44:56Vastustaja20 min
Torjunnat:
Porttikivi Kimmo: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Tapanila Lauri
Puolustaja
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
10Hakala Heikki
Hyökkääjä
14Viikari Tapio
Hyökkääjä
19Pärnistö Jere
Hyökkääjä
19Kankaanranta Antti
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
27Marttila Jussi
Hyökkääjä
33Kuusisto Timo
Hyökkääjä
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
44Lähdekorpi Tommi
Puolustaja
72Porttikivi Kimmo
Maalivahti
91Lax Samuli
Hyökkääjä