JÄJÄ - Miehet II (2 - 2)

Aika: 13.1.2007 15.00
Paikka: Sport Cotton
Sarja: 5. div.


M2 lähti normaalia laihemmalla kokoonpanolla Poriin, tarkoituksena taistella sitäkin enemmän. Mm. kaksi joukkueen taituria Jonne ja Tommila olivat poissa. Ensimmäisenä Porin turnauksessa asettui vastaan Jämin Jänne. Joukkueesta tiedettiin, että vastaan tulisi liukasliikkeisiä hiihtäjiä.

Ottelun alku jo perinteiseen tapaan Rupun osalta hätäilyä ilman sen kummempaa punaista lankaa. Vastustaja käyttikin M2:sen saamattomuutta hyväkseen ja rankaisi meitä ensimmäisen kerran ajassa 6.45. Rupu ei vielä tästä herännyt, vaan vastustajalle annettiin vielä toinenkin maali eteen. Kaksi erää rupulaiset vaelsivat varjoissa ja tilanteen hätäiltiin ohi suun. Kolmanteen erään tuli sisuuntunut ja ennen kaikkea peliinsä punaisen langan löytänyt Rupu. Enää ei höntöilty ja hätäilty, vaan jokainen malttoi katsoa avointa paikkaa ja pistä kroppaa likoon. Maalipaikat, jotka kahdessa ensimmäisessä erässä olivat melko vähissä, alkoivat nyt avautua toinen toisensa perään. Paikkoja tuli ja meni, mutta viimeistelyssä oli rutkasti parantamisen varaan. Vedot menivät pakkien jalkoihin, ohi, yli, ylähirteen ja maalivahdin syliin jne. Ajassa 41.51 raivoisa yritys kuitenkin palkittiin, kun kenttä Hakala-Järvinen-Viikari sai kuuluisan ketsuppipullon vihdoista viimeinen auki. Ensimmäistä peliä M2:ssa pelannut Hakala tarjoili pelivälinettä Viikarille ja Tapsa pisti ”jänteet lukkoon” (ja kenties ranteetkin) avaten Rupun maalitilin.

Kun kerta pelaamaan alettiin, niin ei siihen lopetettu. Sama kentällinen päätti pistää ns. makkeet tasan ja kolmosesta Jonnen ”stuntiksi” tullut Järvinen syötti Viikarille, joka toi Rupun tasoihin ajassa 42.04. Loppuminuuteilla oli paikkoja molemmilla joukkueilla ottaa voiton avaimet käteensä, mutta voittomaalia ei kumpikaan onnistunut vääntämään. JäJä sai mm. pahan tilanteen aikaan, jossa Hakala joutui ottamaan jäähyn, ettei omissa kolise. Ottelussa oli erikoista se, että Rupu teki kaikki maalinsa 13 sekunnin sisään. Ottelussa oli hyvää jokaisen pelaajan puolustusasenne. Pakkien ja hyökkääjien yhteistyö sujui hyvin. Tasapeli maistui enemmän kuin hyvältä, sillä maalit saatiin aivan pelin lopussa. Mikäli pelistä jotain miinuksia haetaan, niin viimeistelyssä oli paljon parantamisen varaa, sillä paikkoja oli huomattavasti enemmän kuin kahteen maaliin. Joka tapauksessa JäJä oli hyvä joukkue, jota vastaan tasapeli ei ole todellakaan häpeä – ei edes sarjajohtajalle.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:45VastustajaVastustaja
2 - 022:16VastustajaVastustaja
2 - 141:51Viikari TapioHakala Heikki
2 - 242:04Viikari TapioJärvinen Taneli
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:37Tapanila Lauri2 min
17:46Vastustaja2 min
44:38Vastustaja2 min
44:52Hakala Heikki2 min
Torjunnat:
Porttikivi Kimmo: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Tapanila Lauri
Puolustaja
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
10Hakala Heikki
Hyökkääjä
14Viikari Tapio
Hyökkääjä
19Kankaanranta Antti
Hyökkääjä
19Pärnistö Jere
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
27Marttila Jussi
Hyökkääjä
33Kuusisto Timo
Hyökkääjä
44Lähdekorpi Tommi
Puolustaja
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
72Porttikivi Kimmo
Maalivahti
91Lax Samuli
Hyökkääjä