Miehet II - TeNo (6 - 4)

Aika: 7.3.2009 15.00
Paikka: Hirvihovi
Sarja: 5. div.

Loimaan peleihin mentiin lähes Korkeasaaren eläintarhan tunnelmissa, matkalla nähdyn Knu-peuran johdosta. Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli sarjan kärkikahinoissa läpi kauden viihtynyt Teno Kokemäeltä. Rupu lähti peliin yhdeksällä kenttäpelaajalla ja kuumalla maalivahdilla. Ottelun avausmaalin tekaisi huomisen iltavuoron takia Raiskion hulvattoman saunaillan väliin jättänyt Matti ”iltavuoro” Lehtinen. Tämä tapahtui ajassa 6.45 ja syöttäjänä toinen nopeita lihassoluja huikean määrään lihaksistossaan omaava Jussi ”Algebra-Allu” Marttila. Vastustaja tasoitettua pelin kymmenellä minuutilla tahkottiin tasalukemissa aina erän loppuun asti. Teno pääsi erätauolle 1-2 johdossa viimeisteltyä viimeisellä minuutilla. Tasaisissa merkeissä mentiin toisessakin erässä. Rupu taisteli ja Teno yritti vyöryttää laajemman materiaalin turvin. Teno meni kahden maalin johtoon ajassa 28.22 ja tämän jälkeen oli väkevä kuin Tsekistä tuotu Absinthe. Rupu kuitenkin puri hammasta ja taisteli kuin lapsi, jolta oli viety Bionicle -robottihirviö. Ajassa 30.42 Rupun pelasi ylivoimalla ja ylivoima toimi kuin Riotin vuoden 1988 klassinen heavyteos Thundersteel. Päivän peleihin kaupan hyllystä ajamattoman lavan metsänpuolen mailaansa kiinnittänyt Tuomo ”Shoot ’em down” Rantanen. Syötön maalin tarjosi kaikkien inuiittien isä ja äiti Matti Lehtinen.

-

Tasoihin lukemat lyötiin ajassa 31.58 Lipinkujan kotieläimen Jussi Marttilan toimesta. Jussi Marttilan elämä oli tänään täynnä valintoja. Hän valitsi koti-illan laadukkaan saunailta hullutelun sijaan. Syöttöpisteen tästä maalista keräsi ylärimojen kilautteluun jo useamman pelin ajan erikoistunut Tapio ”Hand of Taksiasema” Viikari. Kauan ei Rupun sambajuhla kestänyt, vaan Tenon laittoi tangot soimaan ajassa 32.16 mennen 3-4 johtoon. Tämä ei Rupua lamauttanut, vaan Rupu tuli sitkeästi kuin jehova sunnuntai-aamuna oven taakse Herätkää -lehden kanssa. Matikkalan markiisikreivien paroni, kodinkoneminiä Matti ”vasen ylä!” Lehtinen pysäytti digitaalit ajassa 35.23 Puustellinkujan Pierce Brosnanin eli Tapio Viikarin syötöstä. Rupu pääsi toista ja viimeistä kertaa ottelussa johtoon ajassa 40.30. Maalitekijänä kolmatta kertaa pelissä, oman henkilökohtaisen fanin ottelussa omannut Matti Lehtinen. Syöttäjänä Huittisten Fingerpori, Tapio Viikari. Paljon mainostettuun kahden maalin vaaralliseen johtoon tekaisi pukukopissa nautintoaineita eräitä määriä nauttinut autoileva, Tapio Viikari ajassa 41.26. Maaliin esityön teki veretseisauttavalla yksilösuorituksella kuin pujottelurinnettä maailmanennätysaikaan alastullut Tommi ”Ristikankaan Ronald Regan” Lähdekorpi. Teno yritti rajusti loppuminuutin, mutta Rupu taisteli ja raatoi ja kesti. Loppulukemat 6-4 Rupulle. Suuri kunnia voitosta kuuluu taistelleen joukkueen lisäksi maalilla strecth -farkun lailla ottelussa venynyt Jarkko ”The rubberman” Kauppinen Huittisten Karhulantieltä.