Kaaro - Miehet II (7 - 5)

Aika: 18.1.2009 11.00
Paikka: Säkylähalli
Sarja: 5. div.

Naapuri kunnan, Säkylän turnaus alkoi pelillä raumalaista Kaaroa vastaan. Kaaro oli jo tällä kaudella kerran voitettu kaukalossa, mutta ei kabinetissa. Mutta se oli silloin ennen vanhaan kun Haapala ei ollut vielä senaattori eikä Suomessa ollut lamaa ja töitä tehtiin ja nettiä ollut eli viime syksyä. Ottelu alkoi rupulaisilla hyvin, sillä avausmaali helätti vastustajan verkossa jo 44 sekunnin pelin jälkeen Säkylän varuskunnan henkilöstöeduista tänään luennoinut Tapio ”uimahallietu” Viikarin toimiessa maalarina ja Kaasalaisen aamuvirkuista veljeksistä Matin toimiessa syöttäjänä. Kauaa ei kuherrusta kestänyt, vaan ajassa 2.06 paratiisiin luikerteli käärme Kaaron tasoituksen merkeissä. Tasoitukseen vastattiin yhtä nopeasti kuin kuuro puhelimeen, sillä ajassa 3.02 tänään ilmeisesti rengin taksia ajamaan laittanut (tai autovarkauden kokenut) Tapio Viikari maalasi toistamiseen Suomen nuorison sivistämisestä suurilta osin vastaavan, tällä jaksolla Liigapörssissä erittäin vaisun, Jussi ”algebra” Marttilan syötöstä. Kolmatta Rupun maalia ei myöskään jouduttu odottamaan yhtä pitkään kuin pakastepitsan kypsymistä. Ajassa 7.59 metsänpuoleisella mailalla operoiva, kiertovetojen Seppo Räty eli Miika Jokinen rankaisi eilen poikkeavan urheilutankkauksen suorittaneen Sampsa ”Harder than stone” Hirvinevan syötöstä. Kaaro ei jäänyt ihmettelemään, vaan tuli peliin mukaan kaventamalla miltei heti perään.

Toisessa erässä Rupu karkasi 4-2 johtoon ajassa 17.52 kun Huittisten hienoimman ja urheilullisimman Mazdan omaava Miika Jokinen teki tutun kiertonsa Lipinkujan Lemieuxin, Jussi ”Marppi” Marttilan syötöstä. Tämän jälkeen saatiin Kaarolta parin minuutin oppitunti pelin tasoittamisesta. Rupu meni jälleen johtoon ajassa 24.01 kun Miika Jokisesta tuli ensimmäinen pelaaja, joka on Huittisten Loiman kylästä onnistunut tekemään tänään kolme maalia samassa ottelussa. Syöttäjänä tässä ”juhlamaalissa” toimi Sepänkujan pajavasara, Sampsa Hirvineva. Enempää onnistumisia Rupulta ei pelissä enää nähty, vaan Kaaro tuli Rupun pyörittäessä, mutta ei maalatessa vastahyökkäyksistä tasoihin ja ohitse. Lopussa Rupu yritti vielä tasoitusta ilman maalivahtia, mutta palloa ei saatu tyhjistäkään maaleista sisälle. Vastustaja sen sijaan naulasi viimeisen niitin tekemällä tyhjiin.