Miehet II - Leisku2 (3 - 3)

Aika: 13.12.2008 12.00
Paikka: Colosseum Pori
Sarja: 5. div.

Tämän päivän ensimmäistä kamppailua oli hekumoitu molemmissa leireissä jo pitkän aikaa. On olemassa paikallispelejä ja the paikallispelejä. Tässä oli kyseessä the paikallispeli. Hyvin vahvasti vampulalaisrunkoinen Leisku pääsi tekemään ottelun avausmaalin ajassa 9.48. Tämä ei peliä hallinnutta Rupua hetkauttanut vaan paholaisen aaveajajaksi taksiautoilijan muodossa vuosia sitten ryhtynyt Tapio Viikari syötti ja Erik ”Edward the great” Kranni maalasi pelin tasoihin ajassa 12.25. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tasaisissa 1-1 lukemissa. Toisen erän alkuun Rupu tuli väkevästi kuin absintti. Porin rautakaupoista aivan turhaan erästä LVI –osaa etsinyt Jussi Marttila takoi pallon Leiskun verkkoon ajassa 19.21. Rupu karkasi 3-1 johtoon eriskummallisia Stevie Wonder -arvuutuksia mielellään esittävän Matti ”Leander” Lehtisen toimiessa maalintekijänä ajassa 24.42. Pelin komeimman poikkikentän syötön maaliin tarjosi nyt jo kova salibandygangsteri, tuleva superpelaaja Tommi Lähdekorpi. Leisku ei antanut peräksi, vaan oli sitkeä kuin Riesen -makeinen. Leisku pääsi kaventamaan toisen erään vielä. Kolmanteen erään mentiin jännittävissä tilanteessa 3-2. Peli eteni Rupun johdossa aina aikaan 42.49, jolloin Leisku tasoitti onnekkaasti Rupun puolustajan jalan kautta maaliin menneellä maalilla. Tasoitus tuntui olevan Leiskulle kuin voitto. Rupulle tasapeli maistui tappiolta, oltiinhan peliä johdettu suurimmalta osin. Kärkikamppailu päättyi ratkaisemattomaan 3-3 lukemiin.