TeNo - Miehet II (5 - 10)

Aika: 29.11.2008 13.00
Paikka: Colosseum Pori
Sarja: 5. div.

Porin matka alkoi perinteisillä myöhästymisillä ja kokemäkeläisen TeNo:n kohtaamisella. Hyvällä jalalla liikkuva ja taisteleva Teno tuli ottelun alkuun väkevästi tekemällä kaksi maalia aivan alkuminuuteille. Viiden minuutin pelin jälkeen Rupu oli päässyt keskialueen ylitse kerran ja saldona yksi laukaus maalia kohden. Ottelun kuudennella minuutilla Rupun herätyskello soi, kun päivän värikkäämpiä ja lemuavampia lausuntoja ainutlaatuisessa, hieman perinteisestä pelipaidasta eroavassa pelikostyymissa pelannut Mikko ”Anopinhyväilijä” Lehtonen osui yhteen edessään näkemistään maaleista. Yhden käden huikean ANAlogisen syötön tarjosi Antti ”Ana” Kankaanranta. Kymmenennellä peliminuutilla meni vihdoin makkeet tasan. Tasoitusmaalin tekemään oli valtuutettu kunnallisvaltuuston kunnallisvaltuutettu, laulujen laulu, senaattori Joni ”prime minister” Haapala. Syötön maaliin tarjosi pisamanaamojen maassa viime viikonloppuna vieraillut Tapio ”Oxford Blody Hell” Viikari. Enempää maaleja ei ensimmäisessä erässä nähty ja toiseen erään mentiin varsin kiihkeissä ja kenties jopa eroottisissa 2-2 lukemissa.

Toisen erän alussa peli sai erotiikkaelokuvamaisen juonenkäänteen, sillä siihen asti alla ollut Rupu siirtyi ajassa 21.30 päälle tekemällä hyvinkin kiihottavan maalin mörkömetallista suuresti kiihottuvan Mikko ”TAKA-TAKA-TALVI” Kaasalaisen mörköntappovedolla. Syötön maaliin tarjosi hyvin läheisesti anoppiinsa tutustunut Mikko Lehtonen. Rupun juhlat loppu lyhyeen kuin iso pottu Viru Valgeeta. Vastustaja tasoitti ja meni vielä johtoon kun pelikelloon oli aikaa tallennettu 24.06. Tästä ei lannistuttu, vaan oltiin sitkeitä kuin mummot Karhiniemen bingossa. Tällä kertaa ei saavutettu kahvipakettia, vaan tasoitusmaali ajassa 27.35. Maalintekijänä toimi ohikulkumatkalla Lotto-rivin tehnyt Miika ”Mr. Benson” Jokinen. Maalin syöttäjänä toimi Lukolle torstaina 5-0 hävinnyttä Ilvestä kannattava Tapio Viikari.

Rupun siirryttyä kahteen hyökkäyskentälliseen ja Perkonkadun Spidermanin, Mika Raiskion kissaihmistorjunnat alkoivat tiputtaa vastustajaa kelkasta kuin vasen koukku Amin Asikaista. Ajassa 30.07 kroonisesta nilkkavammasta viikolla kärsinyt, lasinilkkojen emeritusprofessori  Jussi ”Algebra” Marttila latasi pallon maaliin sellaisella rystylämärillä, jota ei löydy edes salibandymaalivahdin painajaiskirjan hakusanoista. Syötön maaliin tarjosi eilen tämän päivän pelipäivästä suuresti hämmästynyt Antti ”Ai onks huomena pelit vai… en tiennykkä” Kankaanranta. Lisää löylyä kiukaalle oli luvassa ajassa 31.11 kun Masan ja Kuisin kanssa Rupu-gaalasta ”tiukkaa” Sahkoon ottamaan lähtenyt Mikko Kaasalainen antoi vastustajalle sata raipaniskua maalin muodossa. Syötön maalin antoi Brisan ja Kuisin kanssa Rupu-gaalasta ”tiukkaa” Sahkoon ottamaan lähtenyt Matti Kaasalainen. Viikari runttasi pallon maaliin ajassa 32.43 seitsemännen kerran. Vastustaja sai vielä yhden maalin, mutta Rupu pääsi kaunistelemaan vielä lukemia salonkikelpoisiksi. Ajassa 40.56 pyöri kaukalossa sellainen hyrrä, mitä ei ole koskaan nähty Särkänniemessä, eikä tulla näkemäänkään. Jussi ”Lipinkujan Lemieux” Marttila piti alivoimalla vastustajaa pilkkanaan tekemällä Jenna Jamesoniakin näyttävämmän yksilösuorituksen jälkeen Rupun kahdeksannen maalin. Ajassa 41.16 näki yhdeksäs Rupu-maali päivänvalon Ville Sirenille kiperiä ja kenties kipeitäkin kysymyksiä Globenissa muinoin esittäneen Tapio Viikarin toimesta. Ei viimeistä minuuttia ilman maalia, sillä ajassa 44.21 Kaasalaisten veljeksistä Matti teki blackmetal-maalin veljensä Mikko Kaasalaisen deathmetal syötöstä. Loppulukemiksi kirjattiin 5-10 ja Rupu jatkaa puhtaalla pelillä kabinettipeliä lukuun ottamatta. Mainittakoon vielä tähän loppuun, että toiset maalivahdit, tai itse asiassa useimmat maalivahdit ottavat yläkulmalaukauksia kiinni käsillään, mutta Mika Raiskio teki sen tänään muutaman kerran jaloillaan. Oli aika Hollywood meininki, ni!