KaKo2 - Miehet II (3 - 4)

Aika: 8.11.2008 16.00
Paikka: Nakkilan Liikuntakeskus
Sarja: 5. div.

Jos päivän ensimmäinen ottelu oli löysä kuin vatsa mahataudissa, niin päivän toinen ottelu KaKoa vastaan oli tiukka kuin Seppo Mäkelän linja vuoden 1994 Play-offseissa. Parketeilta kilpatanssijaakin enemmän kokemusta omaava Kako teki avausmaalin ajassa 5.20 ja hienoisen hallinnan turvin sai vielä tehtyä 2-0 maalin ajassa 13.14. Tästä Rupu ei lannistunut, vaan taisteli sitkeästi tiensä ahdingosta kohti parempaa kuin Seurahuoneen vessaan juuttunut mies, jonka nimeä tässä yhteydessä emme mainitse. Raivokas työ tuotti aivan ensimmäisen erän loppuun maalin, sillä ajassa 13.56 maaliruisku Marttila maalasi mallikkaasti syöttövirtuoosi Mikko Lehtosen syötöstä.

Toinen erä ei olisi voinut Rupulta paremmin alkaa, sillä ajassa 17.35 kolmiomuronsa tänä aamuna syönyt Timo ”Timothy” Kuusisto antoi syötön ja Marttila maalasi jälleen. Rupu sai talvisodan hengen päälle ja Matu neppaili näppärästi pallon Rauman liukkailta parketeilta kokemusta omaavalle Matti ”Parketti is my b*tch!” Lehtiselle ja taululla oli numerot 2-3. Kauaa tätä johtoaseman herkkukiisseliä ei ollut tarjolla, sillä ajassa 19.53 Kako kaatoi Rupulaisten kulhot tasoittaen pelin. Molemmat joukkueet tekivät kovasti töitä ja paikkoja oli molemmilla, mutta lisämaaleja ei toisessa erässä enää nähty.

Kolmas erä eteni aivan yhtä tasaisissa merkeissä kuin edellisetkin ja pelin ratkaisu ja huipennus nähtiin Kauniiden ja rohkeiden tapaan aivan loppuminuuteilla. Rupu siirtyi kolme minuuttia ennen loppua kahteen kentälliseen ja koetti ruoskia viimeisetkin rippeet soturijoukon selkänahasta. Tiivistämisen tulosta tai ei, mutta ääpi ottelun alati takatolpalle hakuja tehnyt Mikko Lehtonen sai ansaitsemansa palkinnon ja laukaisi pallon maaliin koko joukkueen nautinnoksi Matu Kaasalaisen syötöstä ajassa 42.54. Ottelun viime minuutille koottiin kaukaloon puolustuspelin erikoismiehet, jotka taistelivat petolaumaa vastaan ansiokkaasti Rupun voittaen ottelun 3-4. Peli oli tiukka kuin soitinliikkeestä juuri haettu hanuri ja voitto maistui herkulliselta. Tämän jälkeen kelpaa mennä laittamaan Raiskion sauna remonttiin ja viettää huomenna pirteänä miehen hedelmällisyyttä korostavaa juhlapäivää. Onnea kaikille isille (ja M2:sen konkarikaartin ”isähahmoille”)!