Miehet II - Kaaro (10 - 4)

Aika: 11.10.2008 10.00
Paikka: Huittisten Liikuntakeskus
Sarja: 5. div.


Tänään on päivä, jota ollaan odotettu jo viikkoja eli sarja-avaus. Avauspelissä kaikkien aikojen suurimman M2-yleisömäärän edessä vastaan asteli mielenkiintoisia myös mielenkiintoisia nimiä ylemmiltä sarjatasoilta rosteriinsa saanut KaaRo sinikeltaisesta kaupungista eli Raumalta. Erityisen tunteikas kohtaaminen oli M2:sen uudelle tulokkaalle Matti ”Matikkalan hätäisin kalamies” Lehtiselle, joka oli parin viime kauden ajan kantanut juuri Kaaron paitaa. Ottelu käynnistyi Rupun kannalta yhtä hyvin kuin pakasta vedetty Lada, sillä jo ajassa 1.18 näki päivän valon tämän kauden ensimmäinen vitosdivarin maali. Maalintekijänä oli käteispöytien kuningas, vasempien laitojen täyskäsi, Mikko ”Berbe” Lehtonen. Syötön salama maaliin tarjosi Matti ”Huittisten Andy McCoy” Kaasalainen. Yleisö oli kuin kyltymätön nymfomaani ja pyysi lisää. Lisää saatiinkin maalin muodossa ajassa 5.19, kun kaikkien työkoneiden (mm. Bobcat, Jonsered, John Deere) esikuva, raju raataja Antti ”Work ’o holic” Kankaanranta rajulla karvauksellaan vapautti wannabe-nymfo-Järvärin maalintekoon.  Kaaro pääsi myös peliin mukaan kaventaen ajassa 9.58. Tämän jälkeen astui kuvioihin täksi kaudeksi pelinumeroaan, mutta ei vaimoaan vaihtanut Jussi ”Algebra******” Marttila. Jussi osoitti olevansa lähietäisyydeltä vaarallinen kuin Kimberly Melrose Place -sarjassa. Jussi pamautti ajassa 13.44 lukemat 3-1:een ilman kymppipaitaa tänään erään mynämäkeläisen johdosta pelanneen Uno-korttitemppujen erikoismiehen Timo Koskisen tarjoilusta. Eikä kahta minuuttia tästä, kun helähti jälleen. Koskinen teki ja kaikki kansanlaulut ulkoa osaavan Matti Olavi Lehtinen tarjoili.    

 

Toisen erän alkuun Rupu ei antanut armoa. Ajassa 15.35 Rupu vyöryi kuin Jokisen Miikan Mazda Liikuntakeskuksen parkkipaikalle. Jussi ”No mercy” Marttila ei antanut armoa, vaan piiskasi kuin mummo mattoja pelivälineen yläpussiin ikiliikkuja Matti Kaasalaisen syötöstä. Yleisö tarttui hattuihinsa ajassa 20.20 kun joukkueen kapteeni, tuleva jalkapallon huippuvalmentaja Jussi ”Antti Muurinen ilman viiksiä” Marttila teki kolmannen kihauksensa lettutaikinaa eilen vääntäneen Timo Koskisen leivottua syötön. Tässä vaiheessa nöyryys alkoi hieman kadota Rupun puserosta ja Kaaro pääsi kaventamaan. Paniikkia ei päässyt syntymään, sillä ajassa 23.44 Rupun ylivoima pyöri kuin maailmanpyörä. Tuloksena kaunis suoraan syötöstä -maali Koskisen toimesta. Suklaamousseakin maukkaamman syötön maaliin tarjosi hyviä käsiään työvälineenä niin töissä kuin kentällä hyödyntävä Mikko ”Brisa” Kaasalainen. Tämän jälkeen Kaaro muistutti ylivoimalla, että jäähyjä ei kannata ottaa. Kaaron pyristelyn lopetti ajassa 31.49 vastustajan puolustajalta loistavan syötön saanut ja komealla yksilösuorituksella yleisöä ihastuttanut, kuolemattomien kommenttien Tonavan Mikko Lehtonen. Kaaro yritti vielä ja sai tehtyä maalin, mutta Rupu ei antanut mahdollisuutta sen kummempaan kiriin. Ajassa 35.42 naulattiin taululle 9-4 lukemat isompiin vehkeisiin työrintamalla vaihtaneen, M2:sen isoimman taksin omistavan Tapio ”Taksiasemalla näkyy kaikki mahdolliset kanavat ja myös ei mahdolliset” Viikarin syötöstä, ylpeän Lukko-fanin (muutaman vuoden tauon jälkeen) Järvisen toimiessa maalintekijänä. Loppulukemat 10-4 teki harmillisesti Nakkilan harjoitusturnauksen nautintoaineiden johdosta missannut Antti ”En mää tuu, vedin eilen keiton” Kankaanranta edellä mainitun Lukko-fanin syötöstä.

 

Rupun kaikki kolme hyökkäyskolmikkoa toimi pelissä loistavasti ja huomattavasti paremmin kuin analoginen televisio digi-aikana. Puolutuksen pallovarmuus ja sopivan isäntämäinen ote omassa päässä oli myös silmiä hivelevää. Kauppisen Jarkko pelasi maalissa myös totutun varmasti, vaikka varmaan välillä joutui ihailemaan uusia kuviohanskojaan. M2:sen pelien suuri yleisömassa houkutteli paikalle myös eturivin (ministeritason) kunnallisvaaliehdokkaita. Jätetään nimet kuitenkin mainitsematta, ettei tule ilmaista vaalimainosta.

  

Järväri  

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 001:18Lehtonen MikkoKaasalainen Matti
2 - 005:19Järvinen TaneliKankaaranta Antti
2 - 109:58VastustajaVastustaja
3 - 113:44Marttila JussiKoskinen Timo
4 - 115:35Koskinen TimoLehtinen Matti
5 - 118:23Marttila JussiKaasalainen Matti
6 - 120:20Marttila JussiKoskinen Timo
6 - 221:06VastustajaVastustaja
7 - 2 (yliv.)23:44Koskinen TimoKaasalainen Mikko
7 - 3 (yliv.)24:46VastustajaEi syöttäjää
8 - 331:49Lehtonen MikkoEi syöttäjää
8 - 433:40VastustajaVastustaja
9 - 435:12Järvinen TaneliViikari Tapio
10 - 440:12Kankaaranta AnttiJärvinen Taneli
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
10:32Vastustaja2 min
22:57Hirvineva Sampsa2 min
23:29Vastustaja2 min
37:07Marttila Jussi2 min
Torjunnat:
Kauppinen Jarkko: 0 torjuntaa
Eeva Markus: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Jokinen Miika
Puolustaja
6Raiskio Mika
Maalivahti
7Kankaaranta Antti
Hyökkääjä
10Koskinen Timo
Hyökkääjä
13Lehtonen Mikko
Hyökkääjä
14Viikari Tapio
Hyökkääjä
16Hirvineva Sampsa
Puolustaja
17Kaasalainen Mikko
Hyökkääjä
18Kranni Erik
Hyökkääjä
21Kujanpää Sami
Puolustaja
23Kaasalainen Matti
Hyökkääjä
27Marttila Jussi
Hyökkääjä
40Lehtinen Matti
Hyökkääjä
44Lähdekorpi Tommi
Puolustaja
44Järvinen Taneli
Hyökkääjä
83Kauppinen Jarkko
Maalivahti