Miehet - KoPo (5 - 4)

Aika: 7.9.2010 19.00
Paikka: Huhkolinna
Sarja: harjoitusottelu

Tiistai iltana saatiin nauttia melko viihdyttävää salibandya Huhkolinnassa kun Rupu ja KoPo Porista iskivät yhteen kauden viimeisessä harjoitusottelussa. Otteluun päästiiin melko mukavista lähtökohdista kun rosterissa komeili yhtä vaille koko nippu.

Ottelussa maalinteon aloitti kotijoukkue kun Aleksi Rautu löysi loistavalla syötöllä Jyri Liukkaan, joka tälläsi mielipaikaltaan pallon etuylämummoon. Erässä mentiin kovalla temmolla tilanteesta toiseen ja ensimmäinen erä päättyi tuohon 1-0 tilanteeseen. Toisen erän alussa vastustaja rokotti kun kotijoukkueen puolustus uinhati. Tästä kuitenkin vain muutama minuutti ja Rupu sai vaparin vastustajan kulmasta, ja vastustaja tarjosi käsittämättömällä vaihtovirheellä mahdollisuuden jota Immonen-Virtanen akseli ei jättänyt käyttämättä, tilanne 2-1. Tästä muutama minuutti ja taas vastustaja sai hienon syöttelyn päätteeksi lyödä pallon mieltei tyhään verkkoon. Tästä noin nelisen minuutti ja nyt unohtui kaveri takatolpalle mutta tällä kertaa vain toiselle puolelle ja KoPo siirtyi ensimmäisen kerran 2-3 johtoon. Erässä tapahtui ikävä tilanne kun vastustaja pelaaja kaatui vahingossa Jussi Tommilan nilkan päälle ja nilkkahan siinä pyörähti. Jussille kylmää nilkkaan ja Hakanen tilalle. Ensimmäinen Antin vaihto: Ek Mikko ja Haka aiheuttivat jaloillaan hämminkiä vastustajan pakeissa ja jopa maalivahti meni liikkeestä niin sekaisin, että tarjoili pallon suoraan Antin lapaan ja ensikosketus palloon oli taas kerran niin maaginen ja ylänurkka helisi. Toinen erä päättyi tilanteessa 3-3.

3erä alkoi maukkaasti kun Virtanen piti palloa hyökkäyspäädyssä ja tarjoili laitaa pitkin Mikael Stenforsille joka käytti kuuluisaa ganttiaan ja pallo onnekkaasti vastustajan pakin kautta verkkoon. KoPo teki vielä pelistä jännän kun noin 10min ennen ottelun loppua syntyi tasoitusmaali. Rupu sai kuitenkin ansaitsemansa johtomaalin 5minuuttia ennen loppua kun Ylikännö tarjoili ja Rautu viimeisteli. Lopussa KoPo myllytti vielä 1,5minuuttia kun Rupu ei päässyt vaihtamaan mutta puolustus taisteli hyvin. Maalissa aloitti Riku Aalto ja kuten edellisissäkin peleissä puolessa välissä tolppien väliin asettui Yrjö Lehtinen. Molemmat täyttivät ruutunsa taas erittäin mallikkaasti.

- Hyvä että saatiin kenraalista voitto ja vielä ihan ok pelillä. Omassa päässä suurimmat ongelmat ovat merkkauspelissä. Hyökkäyspäähän kaivataan vielä parempaa viimeistelyä, sillä paikkoja maalintekoon oli rutkasti. Rullasimme koko ottelun hienosti 3kentällä ja kaikki kentät täyttivät oman ruutunsa hyvin. Lisäksi positiivista on se, että kenttä koostumukset alkavat pikkuhiljaa muototumaan. Yhdet reenit enää ja sitten alkaa sarja, joten mitään taikatemppuja tässä ei enää kerkeä tekemään. Joukkueemme näyttää juuri siltä mitä halusin, tekee yhdessä töitä yhteisen asian eteen. Veisteli Immonen pelin jälkeen

Edustuksen ensimmäinen kotipeli on siis tiistaina 14.9 Huhkolinnassa. TERVETULOA SEURAAMAAN!!!