AFC Campups - Miehet (11 - 6)

Aika: 8.1.2011 18.30
Paikka: Leaf Areena
Sarja: II-divisioona

Uuteenvuoteen lähdettiin Turkuun metsästämään pisteitä sarjajohtajalta, joten mihinkään helppoon paikkaan eivät Rupulaiset päässeet.

Ottelun alkuminuuteilla paistoi se, että Rupulaiset olivat vain neppailleet koko joulukuun reeneissä. Campus voitti kaikki kaksinkamppailut ja Rupun pelaaminen oli erittäin sekavaa ja jo 3minuutin pelin jälkeen tuli ensimmäinen Campus maali. Edelleen myllytys jatkui Rupun päädyssä ja 14.27 ajassa tilanne 3-0. Erän lopulla Campuksen pelaaja joutui rikkomaan ja tälläkään kertaa Rupun ylivoima ei jättänyt tilannetta käyttämättä, Teemu Virtanen tarjoili ja Eerik Marttila kanttasi pallon verkkoon. Mutta vain 4sekunttia ennen eräsummeria Hiltunen lisäsi Campuksen johdon taas kolmeen maaliin.

Erätuolla yritettiin herätellä porukkaa pelaamaan ja se hieman jopa onnistui, Rupu sai pidettyä nyt selvästi enemmän myös itsellään palloa ja ajassa 22.34 Virtanen tarjoili taas ja Aleksi Rautu viimeisteli. Tästä nelisen minuuttia ja Campus käytti armotta vastahyökkäyksen hyödykseen ja taas ero kolme maalia. Sitten peli aaltoili voimakkaasti päästä toiseen, jokseenkin Campus hallitsi omassa alakerrassaan palloa. Vähän ottelun puolenvälin ylityttyä Marttila tarjoili ja Jyri Liukas heitti pallon verkkoon. Ja taas vain muutama minuutti ja Campus rokotti. Tästä vain minuutti ja parivaljakko Marttila-Liukas toimi jälleen ja pallo komijasti ylämummoon. Mutta TAAS kerran vain se pari minuuttia ja Campus repäisi johdon taas kolmeen maaliin. Ja näin tilanteesta 7-4 toisella tauolle.

Kolmanteen erään Rupu sai mahtavan alun kun Virtanen pommitti maalille ja Joni Sipolainen seurasi irtopallon hyvin ja laittoi pallon tyhjään Turkulais verkkoon. Jo ajassa 42.12 Rupu tuli maalin päähän kun jo kolme syöttöä tarjoillut Virtanen venytti itse maaliverkkoa Rautun syötyöstä. Mutta sitten taas musta 5minuutin jakso toi Campukselle kaksi lisämaalia ja tilanne erän puolessavälissä 9-6. Sitten Rupu sai jatkuvasta väärästä pelitavasta 2minuuttisen ja Campus hyödynsi hienosti ylivoimansa. Lopullista kiriä Rupulaiset eivät missään vaiheessa saaneet ku loppuu vielä Mikael Stenfors ja Mikael Ylikännö nappivat itsellensä 2minuutin istunnot. Campus viimeisti vielä yhden maalin joten ottelun lopputulos 11-6

- Siinä nähtiin kun ei J******** tehdä yli kuukauteen yhtään mitään. Tuon tason vastustajan ei tarvitse edes antaa parastaan, niin lampaita tänään oltiin. Nyt tarvitaan ryhtiliike touhuun, muuten viiva karkaa liian kauas. Eipä tästä pelistä oikeastaan muuta. Plussa paperit saa mielestäni ainoastaan tehot 1+3 viimeistellyt Virtanen joka jaksoi tehdä töitä kiitettävästi.

Rupu kohtaa Sunnuntaina paikkalisderbyssä rakkaan vastustajan Säkylästä eli Karhukoplan. Peli alkaa kello 15.00 kaikki paikalle huutamaan kotijoukkoue voittoon!!