Miehet - RUOSKA (6 - 9)

Aika: 26.11.2010 19.00
Paikka: Huhkolinna
Sarja: II-divisioona

Ensimmäisen kierroksen viimeiseen otteluun Huittisiin saapui siis Paimion Ruoska. Ottelu tiedettiin vaikeaksi sillä Ruoska oli vain pisteen päässä sarjakärjestä. Ottelu alkoi melko tunnustelevissa merkeissä ja molemmat vähän seurailivat, että miten toinen pelaa. Ruoska oli kuitenkin alussa hieman terävämmällä jalalla ja reilun viiden minuutin pelin jälkeen siirtyivät 0-1 vierasjohtoon. Heti seuraavassa vaihdossa Sampsa Hirvineva joutui rikkomaan ja Rupu joutui alivoimalle, alivoima taisteli kuitenkin mallikkasti. Tästä muutama minuutti ja Ruoskan pelaaja komennettiin istunnolle ja Rupun erittäin mallikkaasti toiminut ylivoima tarvitsi 40sekunttia kun Jyri Liukas tarjoili keskelle ja Joni Immonen tykitti sydämensä pohjasta pallon etuylänurkkaan. Sitten loppu erä mentiin paljolti Ruoskan painostaessa peliä, toki Rupullakin paikkansa olivat mutta kun muutaman kerran tyhjästä maalista suditaan ohi, käy juuri niin kuin aina käy, eli vastustaja pistää vähän huonommastakin paikasta palloa verkkoon. Näin erätauolle mentiin Ruoskan johtaessa 1-4.

Rupulaiset jäivät tyystin koppiin toisen erän alussa, nimittäin jo ajassa 21.10 taululla komeili 1-6 vierasjohto. Tässä vaiheessa vaihdettiin maalivahtia ja yritettiin saada pelistä kiinni. Vain minuutti ja Immonen tarjoili keskelle Mikael Ylikännölle ja Miksu pommitti hienon krokivedon verkonperille. Sitten mentiin muutama minuutti railakkaasti päästä päähän ja Ruoska sen neppailun sitten lopetti ja siirtyi 2-7 johtoon. Sitten tuli kotijoukkueen valoisa kymmen minuuttinen kun verkkoa pöllytettiin peräti neljä kertaa. Ensin Mikko Ek taisteli pallon alakertaan Mikael Stenforssille joka heitti "mikasavolaismaisen kokokentänkantin" hienosti ylänurkkaan. Sitten tarvittiin ylivoimamaaliin reilu minuutti, tällä kertaa Liukas tarjoili ja Aleksi Rautu sai viimeistellä takatolpalta tyhjiin. Seuraavaksi Antti Hakanen taisteli mallikkaasti pallon omassa päässä pois vastustajalta, lähti nostamaan laitaa pitkin ja pieni takapasi Stenforsille joka kanttasi taas pallon verkkoon. Ja kun minuutti ennen loppua Hakanen tarjoili vielä syötön Teemu Virtaselle jonka veto upposi helpohkosti ohi Ruoska vahdin näytti ottelu lipuvan Ruoskalaisten käsistä kun erätauolle mentiin yllättäen 6-7 tilanteesta.

Rupu näytti valmiilta kolmanteen erään taistelemaan tosissaan pisteistä. Valitettavasti vain 24sekunttia aloituksesta Ruoska sai helpohkon johto maalin. Loppuerä mentiin tasatahtia ja kun Ruoska veskari kokosi itsensä hienosti huonon toisen erän jälkeen, ei maaleilla päästy mässäilemään. Viimeisen viisi minuuttia Ruoska hoiti ottelun hienosti ja päätyi lähinnä pelaamaan aikaa ja kuin kosmeettisesti Ruoska viimeisteli 6-9 loppulukemat 3minuuttia ennen loppua. Lopussa Rupu joutui vielä pelaamaan 3vs 5 alivoimaa mutta Ruoska ei halunnut maaleja tehdä ja tyytyi vaan pallon siirtelyyn.

- En tiedä mitä oikein tarvisi tehdä, että pystyttäisiin pelaan ehjä 60minuutin salibandyottelu? Taas ensimmäiset 20minuuttia melko hirveää ja sitten kuin taikaiskusta joku ihme piikki ja ihan ku pelaajat olisivat vasta 1-6 tilanteessa tajunnut että ollaan pelissä eikä harjoituksissa. No se oli ensimmäinen kierros siinä ja käteen jäi 8pistettä mahdollisesta 22pisteestä joten olisi se paljon paremminkin voinut mennä. Ei muuta kun tiukkaa reeniä joulukuussa ja seuraavalle kierrokselle uusin kuvioin. Saneli Immonen ottelun päätyttyä.