Miehet - SBS Masku (2 - 11)

Aika: 13.11.2010 15.00
Paikka: Huhkolinna
Sarja: II-divisioona

Rupu joutui otteluun pahasti vajaalla miehityksellä kun peräti 3pakkia oli sivussa kuumeilun takia. Johtuneeko siitä vai mistä mutta tästä pelistä ei sitten paljon kerrottavaa jäänyt. Lauantain pelissä ei nimittäin nähty kuin nimittäin yksi joukkue ja se oli vierasjoukkue SBS Masku. Ottelu alkoi erittäin murheelliesti kun jo ajassa 0.42 Joni Immonen joutui jäähyaitioon ja Masku ylivoima rankaisi ensimmäisen kerran. Tästä 18sekunttia ja Tero Lähdekorpi boksiin, tällä kertaa meni 5sekunttia ja maali. Ajassa 4.22 Rupu oli pakotettu ottamaan aikalisä kun taululla jo 0-3. Se auttoi hetkellisesti ja peli saatiin vähän tasaisemmaksi. Mutta 14.11 ajassa tuli taas Masku ja peli näytti selvältä, tässä ajassa Rupu vaihtoi myös Aallon pois tai hän itse halusi tulla ja Lehtinen asteli tolppien väliin. Vastustaja joutui vielä rikkomaan erän lopulla ja Rupulle tarjottiin tilaisuutta tulla peliin mukaan. Mutta sitten radikaali tuomarivirhe kun maskun mies peitti Marttilan vedon ja pallo korkeuksiin mistä Maskulainen korkealla mailalla pallo mukaan ja Marttila joutui rikkomaan maasta, se siitä ylivoimasta. Erätauolla synkästä 0-4 tilanteesta.

Erätauolla tilanne ei helpottunut kun Marttila ja Immonen joutuivat kuumeilun vuoksi laittamaan verkkarit päälle. Toisen erän ensimmäinen puolikas tarjosi sellaisen ilotulituksen Maskulle että vieläkin menee kylmiä väreitä. Nimittäin ajassa 27:09 taululla oli jo 0-9 tilanne ja näytti pahasti siltä, että todellinen murskaijainen oli tulossa. Seuraavasta aloituksesta saatiin sentään kuparinen rikki kun Aleksi Rautu voitti aloituksen ja Jyri Liukas tarjoili Rautulle takaisin ja ensimmäinen maali oli nähnyt päivänvalon. Sitten Henri Jylhä joutui jäähylle, Joni Sipolainen taisteli hienosti alivoimalla pallosta ja teki hienon taistelu alivoimamaalin. Tästä kaksi minuuttia ja Niko Viitasaari sai mennä kuluttamaan jäähyaitiota, tämä kestettiin mutta Masku teki vielä yhden maalin ja erätauolle 2-10 tilanteesta.

Kolmas erä olikin sitten pelkkää pelailua ja odottelua, että ottelu loppuisi. Maskun pelaajat eivät halunneet enää kasvattaa johtoaan ja Rupulaisten energiat olivat loppuneet jotta kiriä olisi saatu aikaiseksi. Erässä molemmille yhdet jäähyt ja kuin pisteeksi i:iin päälle Jani Kaksonen kävi viimeistelemässä yhden maalin 20sekunttia ennen ottelun loppua. Lopputulos siis 2-11.

- Nyt on sitten vähän palaverin paikka, ei saisi pakka ihan tollaila hajota missään vaiheessa. Tietysti vähän loukkaantumishuolia oli mutta niin oli Maskullakin ja yhtälaisesti heiltä lähti ottelun alussa heti 2pelaajaa lasaretin puolelle. Mutta kyllä he tänään halusivat ottaa pisteet, me selkeästi emme. Ensi viikonloppuna taistellaan sitten jo niin tärkeistä pisteistä, että jos siihen ei joukkue syty niin jo on ihme!!! Harmi, että pelattiin näin huono peli kun yleisöä oli hienosti paikalla ja jaksoi jopa vielä kannustaa. Toivottavasti saadaan sunnuntaina samanlainen kannustus ja äijät pois sairastuvalta, niin varmasti jää pisteet Huittisiin.!!!

SBS Rupu pelaa seuraavan kotiottelunsa Sunnuntaina 21.11 klo 15.00 alkaen. Kaikki paikalle kannustamaan Rupulaiset voittojen tielle!!!!!!