KoPo - Miehet (6 - 5)

Aika: 6.11.2010 17.00
Paikka: Porin Urheilutalo
Sarja: II-divisioona

KoPo otteluun päästiin hyvistä lähtökohdista kun jalkeille saatiin 17kenttäpelaajaa ja pari häkkäriä. Ottelu tiedettiin vaikeaksi sillä KoPo vilisee kokemusta ylemmiltä sarjatasoilta. Rupu tuli otteluun kuitenkin hieman terävämmin kuin kotijoukkue ja neljän minuutin pelin jälkeen Jonit Sipolainen ja Immonen pääsivät puolittaiseen 2-1 hyökkäykseen joka päättyi Sipolaisen hienoon alanurkka vetoon. Muuten ensimmäinen erä olikin melko tasaista puurtamista ja maalivahdit molemmissa päissä näyttelivät pääroolia. Erän lopussa Rupulaiset joutuivat rikkomaan liian monta kertaa kun Santanen teki yhden monista näyttävistä nousuistaan ja lopulta Eerik Marttila istumaan kakkosta. KoPon ylivoima liikutti palloa näyttävästi mutta hirveän vaarallisia laukauksia ei vielä tässä tullut. Alivoiman loppusekunneilla Immonen sai pallon ja kuin tilauksesta Marttila pääsi boksista ja taas 2-1 hyökkäys oli valmis Marttilan tyylikäs laukaus ylänurkkaan vain 16sekunttia ennen eräsummeria, taukotilanne siis 0-2.

Sitten toiseen erään jäi vierasjoukkueen jalat täysin koppiin. Kentällä ei juuri nähty kuin yksi joukkue, se oli KoPo. Kun erän alkuun Sampsa Hirvineva joutui vielä jäähyllä näytti tilanne pahalta. Taas kuitenkin alivoima kesti mutta nyt taisi tolpat jo kilistä muutaman kerran ja muutaman poikkarin Riku Aalto otti maalissa ilmiömäisesti. KoPo hyökkäykset vyöryivät vaihto toisensa perään kohti Rupu maalia mutta Aalto oli kuin muuri maalillaan. Erän puolivälissä tuli oikeastaan ainoa KoPo nukahdus ja sen Rupu käytti heti hyväkseen kun Teemu Virtanen tarjoili ja Sipolainen sai viimeistellä illan toisensa miltei tyhjiin. Tämäkään vaan ei valitettavasti muuttanut ottelun kulkua vaan edelleen KoPo hallitsi ottelua. Tästä vain minuutti ja taas jouduttiin alivoimalle, mutta edelleen jaksettii kyykkiä ja Tire hoiti taas loput mitä maalille asti tuli. Erän lopussa KoPon painostus kuitenkin tuotti tulosta kun KoPolaiset saivat hakata maalin edestä tusinan verran laukauksia kunnes upposi. Summeri soi tilanteessa 1-3.

Kolmas erä jatkui siitä mihin toinen erä loppui, kentällä oli melkoinen tulitus kohti Rupu maalia. Neljän minuutin pelin jälkeen pallo painui Rupun verkkoon ja kun vielä heti seuraavassa vaihdossa Henri Jylhä joutui ottamaan jäähyn, näytti tilanne Rupulaisten kannalta huonolta. Mutta jälleen alivoima näytti kyntensä ja toimi mallikkaasti. Tässä erässä Rupukin sai sentään jo luotua hyökkäyksiä, eikä KoPo maalivahdin tarvinnut ihan jäässä olla. Ajassa 51.09 Heinilä toi KoPon tasoihin kun hän itse laukoi taas varmaan kolme kertaa kulmasta, kaksi ensimmäistä peitettiin mutta ei enää kolmatta. Ajassa 54.01 tuli synkkä hetki Rupulle kun Immonen yritti tulla kylkeen KoPo pakin vetäessä mutta osui selkeästi selkäpuolelle ja oikeutettu jäähy, valitettavasti Jyri Liukas sai samassa ajassa protestoinnista jäähyn ja kokonaiset 2minuuttia 5 vs 3 ylivoimaa KoPolle. Sitä ei sitten enää jättänyt kotijoukkue käyttämättä, sillä vain 18sekunttia ja pallo maalissa ja KoPo ensimmäisen kerran johtoon. Tästä vain minuutti ja kotijoukkue käytti vielä 5 vs 4 ylivoimansa hyväksi ja taululla vajaa viisi minuuttia ennen loppua kahden maalin johto. Rupu otti aikalisän ja tiivisti hieman nippuaan. Tämä tuotti tulosta ja pallot alkoivat viuhua kohti KoPo maalia. Ajassa 57.03 Immonen pääsi tarjoilemaan poikittaissyötön Liukkaalle joka ei erehtynyt. Tästä vain 40sekunttia ja KoPolle sattui pieni vaihtovirhe omassa päässä, Immonen laittoi pallon pisteeltä nopeasti liikkeelle ja Virtanen kiersi vanha-aikaisen sisään ja peli yllättäen tasan 5-5. Mutta KoPo ei herpaantunut ja vielä minuutti ennen loppua tuli voittomaali 6-5. Tärkeät pisteet jäivät näin kotijoukkueelle.

- Että semmonen peli sitten tällä kertaa. Taas johtoon ja sen jälkeen paskat housuun. Ei näitä pelejä saisi noin pelata. Saadaan kyllä kiittää Tireä kahdesta viimeistä erästä, että piti meidät mukana. Kyllä niin monta gamesaveria tuli, harmi vaan, että kenttäpelaajat ovat lampaita johtoasemassa. Alivoimaa joudutaan tällä hetkellä tappamaan ihan liikaa ja se sekoittaa pelirytmiä. Toivottavasti lauantaina saadaan äijät kotipelissä vähän paremmin liikkeelle.

Lauantaina pelataa kotipeli SBS Maskua vastaan kello 15.00 alkaen. Kaikki paikalle kannustamaan kotijoukkue voittoon!!!