SalPa - Miehet (8 - 6)

Aika: 17.10.2010 18.30
Paikka: Salohalli
Sarja: II-divisioona


Otteluun saatiin ihan ok lähtökohdat kuin ainoastaan kaksi armeija kaveria oli poissa kokoonpanosta. Ottelu tosin tiedettiin vaikeaksi sillä alustana toimi parketti ja kenttä on kooltaan lentokenttä. 

Ensimmäinen erä lähti huonosti käyntiin kun Rupulaisten jalat jäi näimmä alkulämmittelyyn, karvauksessa ei tapahtunut mitään ja avauksessa pelaajat seisoivat paikallaan. Tämän SalPa käytti hyväksi ja rokotti ensimmäisen kerran reilun 5minuutin kohdalla. Erä jatkui pitkälti SalPalaisten komennossa. Harvoista ensimmäisen erän Rupu paikoista kuitenkin onnistuttiin, Teemu Virtanen pelasi tilanteen vastustajan maalin takana niin loppuun kuin vaan loppuu voi pelata ja sai kaivettua pallon Eerik Marttilalle, joka kanttasi pallon häkkiin. Erätauolle 1-1 tilanteessa.

Pukukopissa painotettiin, että jalat ja pää täytyy nyt saada liikkeelle. Tämä jäi kuitenkin taas kerran puheen asteelle ja vastustaja rokotti jo parin minuutin pelin jälkeen reppu helisi. Tästä muutama minuutti ja tilanne jo 3-1, molemmat maalit olivat melko sekaista Rupu puolustusta ja maalivahti Riku Aalto piti joukkuetta pystyssä. Ajassa 33.36 nähtiin ensimmäinen rangaistus kun Jyri Liukas sai jäähyn protestoinnista. SalPa hyödynsi ylivoimansa melko sekavan tilanteen jälkeen kun Rupulainen pääsi ensin palloon ja yritti purkaa, pallo SalPan pelaajan kautta laidan yli ja tuomarit antavat sisälyönnin SalPalle, tästä pari sekunttia ja pallo häkissä. Tilanne jo 4-1. Kuin pisteeksi iin päälle Tero Lähdekorpi nappasi vielä samaan aikaan protestoinninsta 2 minuuttisen. Tämän alivoiman Rupu kuitenkin kesti mallikkaasti, saaden itse jopa muutaman maalinteko paikan. SalPa oli erässä taas paljon paremmalla peli päällä kuin vierasjoukkue ja vain Aallon upeat torjunnat pitivät lukemat siedettävissä lukemissa.

Vielä sovittiin erätauolla, että nyt sitten kaikki irti kun tänne asti ollaan pelaamaan tultu. Tällä kertaa joukkue tosiaan sai kaivettua sen ylimääräisen vaihteen, kun minuutin pelin jälkeen Liukas tarjoili maalin takaa, ja Joni Immonen oli jäänyt yksin maalin eteen, pallo ylänurkkaan ja tilanne 4-2. Seuraava 2kentän vaihto ja pallo taas SalPa maalissa, asialla sama parivaljakko kuin edellisessä maalissa, nyt vain toisteperin, ja yllättäen peli oli saanut aivan uuden käänteen. Intoa tuli vähän liikaa ja tästä puolitoista minuuttia myöhemmin SalPa rankaisi vastahyökkäyksestä. Päät eivät kuitenkaan laskeneet sillä vain 10 sekunttia tästä ja Immonen-Liukas parivaljakko toimi taas ja jälleen oltiin maalin päässä. Tästä minuutti ja jälleen valitettava nukahdus rupu puolustukselta ja tilanne 6-4.  Sitten saatiin ensimmäisen kerran SalPan pelaaja jäähyaitioon, sarjan parhaiten toiminut ylivoima ei pettänyt, tällä kertaa maaliin tarvittiin 33sekunttia, Liukas syötti ja Immonen viimeisteli. Taas oltiin maalin päässä mutta sitten kylmä 3minuuttinen Rupulle ja tilanne yllättäen 8-5. Neljä minuuttia ennen loppua Liukas tarjoili vielä Marttilalle paikan joka laukoi tilanteeksi 8-6. Sen lähemmäs Rupulaiset eivät enää päässeet.

- Kyllä ottaa päähän!! Ensimmäiset kaksi erää oli kyllä melkolailla seisomista, ei osattu yhtään käyttää kentän kokoa hyödyksi. Sitten kun kolmanteen erään saatiin hyvä draivi päälle, niin aina sössittiin. 3kertaa käytiin maalin päässä ja aina minuutti tai kaksi tästä niin kaverille maali. Seuraavissa reeneissä ainakin harjoitellaan maalinedus pelaamista, niin luokatonta se oli tänään. Onse kumma kun maalivahti antaa kaikkensa, että joukkue voisi voittaa mutta pelaajat olivat kuin lampaita maalin edessä. Varmaan 5maalia maalin edestä ja jostain kolmannesta riparista. Ensi viikko mennään reeneissä ekstra kovaa, nyt on löysäilyt löysäilty lupaili Immonen ottelun jälkeen.

Kaikki paikalle lauantaina seuraamaan kotiottelua kun vastaan asettuu klo 15.00 alkaen FBC TURKU 2

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 005:12VastustajaEi syöttäjää
1 - 114:35Marttila EerikVirtanen Teemu
2 - 122:54VastustajaVastustaja
3 - 126:26VastustajaVastustaja
4 - 1 (yliv.)34:10VastustajaVastustaja
4 - 241:12Immonen JoniLiukas Jyri
4 - 342:13Liukas JyriImmonen Joni
5 - 343:44VastustajaVastustaja
5 - 443:54Immonen JoniLiukas Jyri
6 - 445:07VastustajaVastustaja
6 - 5 (yliv.)45:54Immonen JoniEi syöttäjää
7 - 547:46VastustajaVastustaja
8 - 548:59VastustajaVastustaja
8 - 655:57Marttila EerikLiukas Jyri
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
33:36Liukas Jyri2 min
34:10Lähdekorpi Tero2 min
45:21Vastustaja2 min
Torjunnat:
Aalto Riku: 0 torjuntaa
Kivelä Jussi: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Virtanen Teemu
Hyökkääjä
8Jylhä Henri
Hyökkääjä
8Liukas Jyri
Puolustaja
9Kirill Price
Hyökkääjä
13Marttila Eerik
Puolustaja
15Hakanen Antti
Hyökkääjä
17Tommila Jussi
Hyökkääjä
19Hirvikorpi Joonas
Hyökkääjä
27Viitasaari Niko
Puolustaja
27Sipolainen Joni
Hyökkääjä
30Lehtinen Yrjö
Maalivahti
37Heikkilä Aleksi
Puolustaja
41Lähdekorpi Tero
Puolustaja
50Ek Mikko
Hyökkääjä
61Immonen Joni
Hyökkääjä
68Aalto Riku
Maalivahti
81Rautu Aleksi
Hyökkääjä
90Pokkinen Lauri
Puolustaja
95Stenfors Mikael
Puolustaja