KaKo - Miehet (3 - 3)

Aika: 17.8.2010
Paikka: Säkylähalli
Sarja: harjoitusottelu

Toiseen otteluun lähdettiin kohti Säkylää melko vajaalla miehistöllä, kun perjantain pelistä uupui peräti 8 kenttäpelaajaa ja molemmat maalivahdit olivat pahasti flunssan kourissa. Täysin uudistetut kentät toimivat kuitenkin alusta asti ja varsinkin kenttä liukas-ylikännö-jylhä pakkeinaan Marttila-Stenfors sai luotua jatkuvasti vaarallisia tilanteita. Kaksi ensimmäistä erää oli Rupu hallintaa ja toiselle erätauolle lähdettäessä tulostaululla komeilivatkin luvut 0-3. Viimeisessä erässä sitten kahden kentän peluutus alkoi näkymään ja järkevä liikkuminen meni enemmän säntäilyksi. Näin KaKo sai tilaisuutensa ja kuin pisteeksi i:n päälle tasoitus syntyy vain minuutti ennen loppua epäonnekkaasti oman pakin jalasta.

No edelleenkään tappiota ei tullut joten hyvässä suunnassa ollaan. Mielenkiintoa herättää ketjukokoonpanot, mitkä ovat toimineet molemissa peleissä vaikka kentät ovat olleet tyystin erillaiset. Se on jo tässä vaiheessa selvää, että puolustus ja maalivahdit ovat rautaisen kovia ja siitä on helppo lähteä rakentamaan kivijalkaa.