Ropo - Miehet (5 - 12)

Aika: 13.8.2010
Paikka: Sylvään koulu
Sarja: harjoitusottelu

Ensimmäiseen harjoitusotteluun kohti Sastamalaa lähdettiin vain 4 mailallista harjoitusta takana, joten tavoitteena oli pelata vain mahdollisimman ehjä 60 minuuttinen ja kokeilla ketjukoostumuksia. Ropolla oli hieman reilu 2 kentällistä miehiä mukana, mutta mm. Teronen joka naputti viime kaudella 15 ottelussa tehot 16+26= 42 löytyi kaukalosta. RoPo oli alusta asti selkeästi vastaan tuleva osapuoli ja peli oli oikeastaan ohitse ensimmäisen erän jälkeen kun Rupulaiset mättivät  5 maalia vastustajan verkkoon. Peli päättyi lopulta 5-12. Pelissä oli paljon hyviä asioita mutta toki paljon parannettavaa vielä löytyy. Pelissä oli huomioitavaa se että Rupulla oli 20miestä mukana eli jokaisessa erässä 5 kaveria huilasi vuorollaan. Ketjut siis elivät melko voimakkaasti ja voisi sanoa, että ensimmäisessä ottelussa kaikki pelaajat onnistuivat. Maalissa puoliksi pelasivat Riku Aalto ja Yrjö Lehtinen. "Tiren" päästäessä vain yhden maalin, tosin kolmannen erän maalit eivät "Yllin" piikkiin menneet koska joukkueen ns. vetoketju efekti oli jo tapahtunut. Tästä on hyvä jatkaa tiistain säkylä peliin ja katsoa vieläkö kentälliset toimivat yhtä tehokkaasti.