Miehet - SaSB (7 - 2)

Aika: 11.10.2014 15.00
Paikka: Sataedu Areena
Sarja: 3-divisioona

Päivän toiseen otteluun sarjanousija SaSB:a vastaan lähdettiin siis enää vain 8 kenttäpelaajalla. Päävalmentaja Jussi Tiuttu painotti, että pallon täytyy liikkua sekä pysyä meillä, muuten ottelusta tulee pitkä.

Ottelun ensimmäisistä vaihdoista alkaen Rupu toteutti tätä taktiikkaa kyllä erinomaisesti, pallo oli niin suurella prosentilla sinipaitaisten lavassa, että allekirjoittanut ei hetkeen muista vastaavaa. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa lähes 10 minuuttia, lopulta Joni Immonen pääsee avopaikkaan, veto osittain peittoon mistä pallo ilmaan ja Aleksi Rautu korjaa irtopallon ilmasta verkoon. Vain minuutti edellisestä Mikko Kelkka kieputtelee taas vastustajia ensimmäisen ottelun tyyliin, hieno syöttö ja Henri Jylhä laittaa pallon yläputken kautta verkkoon. Ajassa 12.11 Rupu siirtyy jo 3-0 johtoon kun pitkän myllytyksen jälkeen Petri Soppa löytää hienolla kääntösyötöllä takatolpalta Immosen joka saa laittaa pallon aivan tyhjään maaliin. Erätauolle näistä lukemista.

Toinen erä on kuin ensimmäisen toisinto, Rupu pitää varmasti 80% palloa ja SaSB yrittää pysyä perässä. Ajassa 18.22 Kelkka tarjoilee ja Soppa viimeistelee hallitusti. Erän lopussa Immonen nostaa laidalta ja löytää keskeltä Rautun, hieno kantti ja pallo maalissa. Enempää maaleja ei erässä nähty ja tilanne siis hallitusti 5-0

Kolmanteen erään SaSB lähtee vielä nostamaan karvaustaan mutta Rupun pallollinen peli ei tästä hetkahda. Aika käy ja SaSB on suhteellisen aseeton, ajassa 39.23 Soppa karvaa pallon kuin karkin ja tarjoilee Kelkalle jolla suhteellisen helppo työ viimeistellä. Viimeisen 5 minuutin aikana jalka painaa jo sen verran, että SaSB pääsee tekemään kaksi maalia ja rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että useammankin se olisi vonut tehdä mutta Mikko Metsähalme pelasi loistavalla tasolla. Vain kuusi sekunttia ennen loppua Soppa hassuttelee vielä vastustajan alimman pakin ja siirtää pallon verkkoon, lopputulos siis 7-2 ja ottelun tehokkain oli Soppa neljällä tehopisteellä.

- Kyllä täytyy olla tyytyväinen miten pelaajat noudattivat pelitapaa ja miten se hallitsi palloa, vaikka pelaajia ei ollut kuin kahdeksan. Tietysti Mikon puolesta vähän harmittaa, että lopussa puolustus alkoi hieman rakoilla ja kaveri pääsi tyhjiltä tekemään pari maalia. Aina täytyy kuitenkin löytää parannettavaa ja vaikka 7 maalia tehtiinkin niin kyllä paikkoja oli tehdä tuplaten enemmän. Kaikenkaikkiaan kuitenkin päivän tavoite täyttyi ja lähdemme 4 pisteen kanssa kohti Huittista, se oli nyt tärkein asia. Sitten alkaakin keskittyminen ensi viikonloppuna kovaan Suomen Cup otteluun LaSB vastaan. Kertoili Tiuttu ottelun jälkeen.