Keikyän yritys, F06 - F-pojat (6 - 8)

Aika: 5.10.2014 17.00
Paikka: Keikyän urheiluhalli (Kemira Chemicals Oy)
Sarja: Harjoitusottelut

Kausi polkaistiin käyntiin Keikyän urheiluhallilla, jossa pelattiin harjoitusottelu paikallisen Yritys ry:n 06-junioreita vastaan. Otteluun lähdettiin teemalla kliffaa Fair Playtä ja taisto päättyi kolmen tapahtumarikkaan kolmevarttisen jälkeen rupulaisten voitonjuhliin.

Rupu aloitti pelin vahvasti ja vyörytti ensimmäisessä erässä hyökkäyksen toisensa jälkeen keikyäläisten puolustusalueelle ja painosti siellä pitkähköjä jaksoja. Keikyäläisten uhrautuva puolustus ja viimeisenä lukkona loistavia torjuntoja esittänyt maalivahti teki kuitenkin rupulaisten maalintekoaikeet tyhjiksi. Keikyäläiset saivat pelin juonesta kiinni ja veivät ensimmäisen erän nimiinsä maalein 2-1.

Toisessa erässä jatkettiin kokolailla siitä mihin ensimmäisessä erässä jäätiin, Rupu oli hallitsevampana osapuolena ja vastustaja iski terävästi ja vaarallisesti vastaan. Rupu painosti ja keikyäläiset kävivät tekemässä maalit. Rupulaisten kannalta pahimmillaan tilanne oli jo 4-1. Liekö tässä vaiheessa vastustajan puseroon hiipinyt se niin usein pelejä pilannut tai ainakin vaikeuttanut hyvänolon tunne varmasta voitosta. Rupu kiipesi erän aikana maali toisensa jälkeen rinnalle. Vastustaja meni vielä maalin johtoon, mutta Rupu vastasi erän lopulla parilla maalilla ja toiselle erätauolle mentiin Rupun johtaessa 6-5.

Kolmannessa erässä Rupu onnistui lisäämään johtoaan 8-5:een ja pelin loppuhetkillä keikyäläiset onnistuivat vielä kaunistelemaan loppulukemia maalilla, joten loppusummerin pärähtäessä tulostaululla loisti rupulaisten kannalta komeat 6-8 lukemat.

Kaikenkaikkiaan Rupu hallitsi peliä, mutta molemmissa kenttäpäädyissä nähtiin vauhtia, joukkuepeliin viittaavia elementtejä ja loistavia maalintekotilanteita. Molempien joukkueiden maalivahdit esittivät useita lähes maailmanluokan gamesavereita.

Tästä on mukava lähteä viikon kuluttua alkavaan länsirannikon kortteliliigaan.